Hava Durumu

Yüreğini koy ortaya Timsah!

Süper Lig parolasıyla yoluna devam eden Bursaspor bugün aynı puana sahip BŞB Erzurumspor'a konuk olacak. Yeşil Beyazlılar zorlu maçta mutlak galibiyeti hedefliyor. Saat 14.00'te başlayacak mücadeleyi Timsah kazandığı takdirde lider Hatayspor'a bir adım daha yaklaşacak.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2020 08:05
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2020 08:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yüreğini koy ortaya Timsah!

TEK HEDEF ÜÇ PUAN

Son haftaların flaş takımı Bursaspor altı maçtır yenilgi yüzü görmeyen BŞB Erzurumspor'la deplasmanda karşılaşacak. 39 puana sahip iki takımın mücadelesinde kazanan ekip lider Hatayspor'a bir adım daha yaklaşacak. Bu bilinçle sahaya çıkacak Yeşil Beyazlılar kritik maçtan üç puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Ümit Öztürk'ün yöneteceği maç saat 14.00'te başlayacak. karşılaşma BeIN Sports Max1'den ekranlara gelecek.

ÖNEMLİ EKSİKLER

İbrahim Üzülmez yönetimindeki Bursaspor'da kritik maç öncesi üç eksik futbolcu bulunuyor. Kart cezalısı Abdullahi Shehu, PFDK'dan 5 maç ceza alan Özer Hurmacı ve sakatlığı tam olarak geçmeyen Burak Kapacak zorlu mücadelede forma giyemeyecek. Ligin ilkyarısında oynanan maçı Bursaspor Mamadou Diarra'nın attığı golle 1-0 kazanmıştı. İki takım Türkiye Kupası'nda da karşılaşmış, gülen taraf BŞB Erzurumspor olmuştu.

GÖZLER SELEZNOV'DA

Bursaspor'un bugünkü maçta BŞB Erzurumspor karşısında en büyük silahı Yevgen Seleznov olacak. Kariyerinin formda dönemlerinden birini geçiren ve İbrahim Üzülmez'in göreve gelmesiyle birlikte adeta küllerinden doğan Ukraynalı futbolcu Erzurumspor karşısında da forvet hattının en önemli ismi durumunda. Seleznov'un Bursaspor formasıyla geride kalan maçlarda 3'ü Türkiye Kupası olmak üzere toplam 10 golü bulunuyor.

EVLERİNDE ÇOK İYİLER

Son maçlara bakıldığında Bursaspor, formda görüntüsüyle dikkat çekerken Erzurum ekibi ise istikrarsız bir grafik çiziyor. Yeşil Beyazlılar, son 6 lig maçının 5'inden galibiyetle ayrılırken, yalnızca bir yenilgi aldı. Erzurum temsilcisi ise, son 6 haftada yenilmezken; 3'er galibiyet ve beraberlik elde etti. Aynı zamanda Erzurumspor evindeki son 2, Bursaspor da deplasmandaki son 2 maçından galibiyetle ayrılmayı başardı.

AKTARMALI DÖNÜŞ

Dün Karayoluyla İstanbul'a, oradan da uçakla Erzurum'a geçen Bursaspor kafilesini maç sonunda yorucu bir yolculuk bekliyor. Yeşil Beyazlılar maçın ardından hemen yola çıkacak ve hava-yoluyla İstanbul'a Ankara aktarmalı ulaşacak. Bursaspor kafilesi ardından karayoluyla Bursa'ya geçecek.

TİMSAH YALNIZ YÜRÜMEYECEK

Bursaspor'u bugün Erzurum'da oynanacak maçta taraftarı yalnız bırakmayacak. Yeşil beyazlı renklere gönül verenler kara ve havayoluyla Bursa'dan Erzurum'a gitti. Bursasporlu taraftarlar maçta tribündeki yerini alarak Yeşil Beyazlı futbolculara 90 dakika boyunca destek verecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.