Hava Durumu

Yurtta hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, İç Ege, İç Anadolu'nun batısı, Batı Karadeniz, Batı Akdeniz, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile Muğla, Kayseri, Niğde, Adana, Osmaniye, K.Maraş ve Hatay çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2012 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2012 10:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yurtta hava durumu

Yağışların İstanbul'un Çatalca ilçesi, Kırklareli'nin Demirköy ve Vize, Tekirdağ'ın Saray ilçesi, Çanakkale ve Balıkesir'in kuzey ilçeleri ile Antalya çevrelerinde şiddetli (76-100 mm), İstanbul, Tekirdağ ve Kırklareli çevrelerinde kuvvetli (20-50mm) olması bekleniyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı, Güney Ege ve Batı Akdeniz'de 3 ila 5 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz), güneydoğu bölgeler ile zamanla iç kesimlerde doğu ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege ve Batı Karadeniz kıyılarında kuvvetli (30-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.