Hava Durumu

Yürüme engelli Gökdeniz'in bordo-mavi hayali gerçek oldu

Bursa'da yaşayan ve kas hastalığı nedeniyle 2.5 yaşından itibaren yürüyemeyen 6'ncı sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Gökdeniz Şahin'in, hayranı olduğu Trabzonsporlu futbolcularla tanışma ve fotoğraf çektirme hayali gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2017 19:34
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2017 19:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yürüme engelli Gökdeniz'in bordo-mavi hayali gerçek oldu

Bursa'nın Merkez Osmangazi İlçesi Küçükbalıklı Mahallesinde oturan Gülay-Mustafa Şahin çiftinin 2 çocuğundan büyüğü olan Gökdeniz, sağlıklı olarak dünyaya geldi. Gökdeniz'in kas hastası olduğu 2.5 yaşında tespit edildi. Artık tekerlekli sandalye ile yaşamını sürdürmek zorunda kaldı. Annesi tarafından her gün okula götürülen Gökdeniz, futbola olan aşkını üzerinden çıkarmadığı bordo-mavi forma ile okul bahçesinde yapılan maçlarda kaleye geçerek giderdi.

Gökdeniz Şahin'in en büyük isteği Trabzonsporlu futbolcular ile tanışmak ve takımın kaptanı olan kaleci Onur Kıvrak'ın eldiven ve formasını almaktı. Gökdeniz'in bu özlemi kendisini Trabzonspor'un bu akşam deplasmanda karşılaşacağı Akhisar Belediyespor maçı öncesi evinden otomobili ile alıp Trabzonspor'un kaldığı otele getiren Bursa Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Nuri Uğurlu tarafından giderildi.

Gökdeniz'i babasıyla evinden alan Uğurlu otomobili ile kendilerini Trabzonspor'un kamp yaptığı otele götürüp futbolcular ile tanıştırdı. Takım Kaptanı Onur, N'doye, Esteban, Rodellaga, Castillo, Yusuf Erdoğan, Yusuf Yazıcı, Aytaç, Olcay, Zeki, Onazi, Mustafa Akbaş ve Uğur ile buluşan Gökdeniz'e, takım kaptanı Onur, forma ve kaşkol hediye etti. Onur, bu akşam giyeceği kaleci formasını ve eldivenlerini de Gökdeniz'e vereceğini söyledi.

"Keşke biz Gökdeniz'in evine gelseydik" diyen Kaleci Onur, "Gökdeniz bizim kardeşimiz. Kendisini çok seviyoruz. Şunu bilsin ki ona hediye edeceğim eldivenler gol yemez" dedi.

Trabzonsporlu futbolculardan Rodallega ve N'doye de maç formasını vereceklerini söylediği Gökdeniz Şahin, "Hayatım boyunca bu anı unutmayacağım. Trabzonsporuma ve futbolcu ağabeylerime çok teşekkür ediyorum" dedi.

Gökdeniz'in bu akşam Akhisar Belediyespor-Trabzonspor maçını izleyeceğini söyleyen Bursa Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Nuri Uğurlu, "Gökdeniz'in bir hayali vardı. Onu gerçekleştirmek için geldim. Trabzonspor'un oynayacağı bu akşamki maçı birlikte izleyeceğiz. Gökdeniz'in yüzü hep gülsün" şeklinde konutu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.