Hava Durumu

Yüzlerce kişinin çalıştığı bina alev alev yandı

Yenibosna'da bulunan Kuyumcukent'in ofislerinin bulunduğu binanın dış cephesinde nedeni belirlenemeyen bir yangın çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2014 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2014 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yüzlerce kişinin çalıştığı bina alev alev yandı

Yenibosna'da bulunan İstanbul Vizyon Park binasının 4. katında çıkan yangın, dış cepheyi sarıp çatıya sıçradı. Müdahalede zorlanan itfaiye ekipleri, üst katın camına çıkarak yangını söndürmeye çalıştı.

Alınan bilgiye göre, genel olarak kuyumcu atölyelerinin bulunduğu 11 katlı İstanbul Vizyon Park binasının 4. katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın dış cephedeki izolasyon malzemelerinin tutuşmasıyla çatıya kadar ilerledi. İş merkezi hemen tahliye edilerek, itfaiye ekiplerine haber verildi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangının çatıya kadar ilerlemesi nedeniyle müdahalede zorlandı. Bir itfaiye eri, üst katın camına çıkarak yangına müdahale etmeye çalıştı. Çatıya çıkan itfaiye ekipleri ise dumanın tahliyesi için yanan cephede havalandırma delikleri açtı. Bu sırada çatıdan kopan kaplamalar aşağıya düştü. Yangın uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alındı.Yangınla ilgili inceleme sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.