Hava Durumu

Zabıt katibinden 86 gündür haber yok!

Kırıkkale'de adliyede çalışın zabıt katibi Ömer Doğan'dan (44), 86 gündür haber alınamıyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2019 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2019 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zabıt katibinden 86 gündür haber yok!

Kırıkkale'de yaşayan evli ve 2 çocuk babası zabıt kâtibi Ömer Doğan, 86 gün önce sabah saatlerinde işe gitmek için Sanayi Mahallesi'ndeki evinden çıktı. Kırıkkale Adliyesi'ndeki işine giden Doğan, saat 10.00 sıralarında iş yerinden çıktı ve bir daha da kendisinden haber alınamadı.

Doğan'ın yakınlarının kayıp ihbarı üzerine çalışma başlatan jandarma ve polis, çevredeki mobese kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemede Ömer Doğan'ın, Balışeyh ilçesine bağlı Dikmen Köyü'ne gittiği tespit edildi.

Köyde yapılan aramada, Doğan'a ait otomobil, yazlık bahçesinde park halinde bulundu. Fakat Doğan'ın izine yapılan tüm aramalara rağmen ulaşılamadı. Doğan'ı en son gören yeğeni H.D. gözaltına alındı, sevk edildiği adliyede nöbetçi mahkemece serbest bırakıldı.

5 YIL ÖNCE 2 YEĞENİ ÖLÜ BULUNDU

Öte yandan Ömer Doğan'ın yeğenleri Furkan Doğan (14) ve Murat Doğan (20), 5 yıl önce çobanlık yaptıkları Dikmen Köyü'nde kaybolduktan sonra av tüfeğiyle öldürülmüş halde bulunmuştu. Ömer Doğan'ın kayboluşuyla 17 gün arayla cesetleri bulunan yeğenlerinin kurban gittiği cinayetin bağlantısı olup olmadığı da araştırılıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.