Hava Durumu

Zabıtadan kaldırım işgali operasyonu

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, zabıta ekipleri kaldırımları işgal edenleri göz açtırmıyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2012 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2012 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zabıtadan kaldırım işgali operasyonu

Periyodik hale getirilen kaldırım işgallerine ve seyyarlara yönelik operasyonlara devam eden Gemlik Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile büyük bir operasyona imza attı. Ahmet Dural Meydanı, İstiklal Caddesi, Orhangazi Caddesi ve Dere boyu mevkii ile ara sokaklarda denetimlere çıkan ekipler, daha önceden uyardıkları çok sayıda esnafa bu defa ceza yağdırdı.

Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz'ın talimatı doğrultusunda denetimleri sıklaştıran ekipler, küçük esnaf vesüper market ayrımı yapmadan kaldırım işgali yapan çok sayıda işletmeye ihtar ve para cezası verdi. Gemlik Zabıta Müdürü Halit Seymen'in yönettiği operasyonda 500 e yakın işyeri denetimden geçti.

Maksatlarının ceza kesmek olmadığını hatırlatan Gemlik Zabıta Müdürü Halit Seymen, buna rağmen bazı esnafın ikazlara ikazlara aldırış etmeden kaldırımları işgal etmeye devam ettiğini söyledi. Uyarıları dikkate almayan esnafa kanunlar çerçevesinde ceza yazdıklarını vurgulayan Seymen, denetimlerin aralıksız süreceğini sözlerine ekledi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.