Hava Durumu

Zafer Algöz'den, TFF'nin fidan projesine gönderme

Türkiye Futbol Federasyonu'nun her bir sarı karta 1 fidan, kırmızı karta da 5 fidan dikme projesine tepki yağıyor. Ağaç dikmenin ceza olarak görüldüğü şeklinde yorumlar yapılıyor. Sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri de bu projeye tepkili. Futbola olan ilgisi ve koyu Beşiktaşlılığıyla bilinen sinema sanatçısı Zafer Algöz'ün paylaşımına etkileşim yağdı. Algöz, "Millete kendimizi güldürmeyelim derim nacizane" ifadesini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2021 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2021 11:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zafer Algöz'den, TFF'nin fidan projesine gönderme

TFF'nin orman projesi sporseverlerin tepkisini çekti. Görülecek kartlara göre verilen fidan dikme cezası, büyük bir kesimi rahatsız etti. Sarı kartın 1, kırmızı kartın 5 fidan cezası olarak dönmesi gülünç bulundu. TFF'nin bu projeyi düşünmeden ortaya attığı şeklinde yorumlar da yapıldı.

CEM DAVRAN DA DESTEK VERDİ

Zafer Algöz, "Ağaç dikmeyi ceza olarak gören TFF'yi tebrik ediyorum. Gerçekten saçmalık, millete kendimizi güldürmeyelim derim nacizane" paylaşımı yaptı. Galatasaraylı sanatçı Cem Davran da bu paylaşıma yorum bıraktı. Davran, "Kart görmeyin bak sonra ağaç dikersiniz, kimin aklı bu acep!" diye tepki gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.