Hava Durumu

Zafer Büyükşehir'in

Bursa Büyükşehir Belediyespor, serinin üçüncü maçında Nilüfer Belediyespor'u 3-1 mağlup etti ve toplamda 2-1'lik skorla 5.'lik-6.'lık mücadelesi oynamaya hak kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2018 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2018 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zafer Büyükşehir'in

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

HIRSLI BAŞLADI
Vestel Venüs Sultan Ligi klasman maçları oynanırken üçüncü karşılaşmaya uzayan Bursa derbisi eşleşmesinde gülen taraf Bursa Büyükşehir Belediyespor oldu ve toplamda 2-1'lik skorla 5.lik-6.lık maçı oynamaya hak kazandı. Cengiz Göllü Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın büyük heyecana sahne olan ilk setini 28-26'lık skorla Büyükşehir önde kapattı ve öne geçti 1-0. İkinci sette de file önünde etkili olan Yeşil Beyazlılar, 26-24'lük üstünlükle durumu 2-0'a getirdi.

AĞIRLIĞINI KOYDU
Üçüncü sette rakibi karşısında toparlanan ve iyi servis kullanan Nilüfer Belediyespor bu seti 25-18 kazanarak mücadelede skoru 2-1'e getirdi ve tur için umutlandı. Karşılaşmanın 4. setinde oyuna ağırlığını koyan ve galibiyet için rakibine şans tanımayan Büyükşehir Belediyespor rahat bir oyun ortaya koydu ve 25-18 üstünlük sağlayarak toplamda 3-1 öne geçti ve salondan galip ayrıldı. Büyükşehir Belediyespor aldığı bu galibiyetle 5.'lik 6.'lık maçında Beşiktaş ile karşılaşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.