Hava Durumu

Zaferspor'da imza şov

İç transferde Şükrü Şenocak, Berk Taşkın ve kaleci Faruk Polat ile yeniden anlaşma sağlayan Zaferspor, dış transferde de 5 oyuncuyu renklerine kattı.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2017 07:56
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2017 07:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zaferspor'da imza şov

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele veren Bursa temsilcilerinden Zaferspor, 2017-2018 sezonu için iddialı bir kadro kurmaya hazırlanıyor. Takımı ilk olarak tecrübeli teknik direktör Kasım Gündüz'e emanet eden Kırmızı Beyazlılar, transfer çalışmaları için de düğmeye bastı. İlk olarak iç transfere yönelen Zaferspor yönetimi; Şükrü Şenocak, Berk Taşkın ve kaleci Faruk Polat ile yeniden anlaşma sağlarken, dış transferde de imzalar peş peşe gelmeye başladı.

ROTA 3. LİG

Sezon sonunda 3. Lig'e yükselmeyi arzulayan Zaferspor, Mudanyaspor'dan Bate Aya Arsene ve Berat İnan, Gürsu Belediyespor'dan Demirhan Demir, Gürsuspor'un başarılı forveti Ali Berk Tetik ve Altınovaspor'dan da sağbek Mesut Özgür'ü renklerine bağladı. Hedefler doğrultusunda iyi bir kadro kurmak istediklerini belirten Kulüp Başkanı Şaban Sönmez, "Teknik direktörümüz Kasım Gündüz idaresinde mutlu sona ulaşıp, adımızı 3. Lig'e yazdırmak istiyoruz" dedi.

Altepe'ye ziyaret

Zaferspor yönetimi, önceki gün Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi ziyaret etti. Başkan Şaban Sönmez ve Yönetim Kurulu üyeleri, Başkan Altepe'ye desteklerinden dolayı teşekkür ederek, üzerinde Zaferspor yazılı çini tabak hediye etti. Kırmızı Beyazlı kulübün projelerini dinleyen Altepe de Sönmez ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.