Hava Durumu

Zalgiris Anadolu Efes maçı hangi kanalda saat kaçta ve ne zaman?

Zalgiris Anadolu Efes maçı saat ve kanal bilgisi karşılaşma öncesi sporseverlerin gündemine geldi. THY Avrupa Ligi'nde karşılaşacak olan Zalgiris Anadolu Efes kozlarını paylaşacak. 1 galibiyet 2 mağlubiyet ile ligde 10'uncu sırada yer alan temsilcimiz Anadolu Efes, henüz hiç mağlubiyeti bulunmayan Zalgiris'e karşı üstün gelmek için ciddi performans sergileyecek. Zalgiris karşılaşmasıyla Avrupa kupalarında 690. maçına çıkacak olan temsilcimiz, rakibini yenmesi halinde avantaj sağlayacak. Peki, Zalgiris Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya dair ayrıntılar.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2020 19:26
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2020 19:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zalgiris Anadolu Efes maçı hangi kanalda saat kaçta ve ne zaman?

Zalgiris Anadolu Efes maçı ile THY Avrupa Ligi'nde sezonun dördüncü karşılaşması ekranlarda olacak. Seyirci kısıtlaması dolayısıyla sadece ekran başından izlemenin mümkün olabileceği Zalgiris Anadolu Efes maçı, zorlu bir mücadeleye tanık edecek. Peki, Zalgiris Anadolu Efes maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte, o karşılaşma hakkında bazı bilgiler

ZALGİRİS ANADOLU EFES MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Zalgiris Anadolu Efes maçı, 15 Ekim Perşembe günü saat 20.00'da oynanacak. Karşılaşma, beIN SPORTS HD 3 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

ANADOLU EFES'İN 690. MAÇI

Anadolu Efes, Zalgiris karşılaşmasıyla Avrupa kupalarında 690. maçına çıkacak.

Lacivert-beyazlı ekip, Avrupa arenasında oynadığı 689 müsabakada 389 galibiyet ve 300 yenilgi yaşadı.

Anadolu Efes, 2001-2002 sezonundan bu yana katıldığı THY Avrupa Ligi'nde ise 442. maçını oynayacak. Lacivert-beyazlılar, Avrupa'nın kulüpler bazındaki en önemi organizasyonunda çıktığı 441 mücadelede 232 galibiyet ve 209 yenilgi yaşadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.