Hava Durumu

Zamanında ilgilenmiştik

Bursa Hakimiyet'e açıklamada bulunan Trabzonspor'un asbaşkanı, golcü futbolcunun geçen sezon gündemlerinde olduğunu ancak çıkan haberlerin aksine bu yıl henüz isminin transfer listesine yazılmadığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2012 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2012 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zamanında ilgilenmiştik
 Bursaspor'un golcü futbolcusu Turgay Bahadır'ın Trabzonspor'a gideceği yönündeki haberler çift taraflı yalanlandı. Yeşil Beyazlı takımda Pinto'nun gelmesiyle gözden düşen ancak şampiyonluk sezonundaki performansıyla taraftarın gönlünde yer edinen Turgay'ın, Bordo Mavili takımla bu sezon hiçbir teması olmadığı ortaya çıktı. Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Bursa Hakimiyet'e yaptığı açıklamada Turgay'ın iyi bir futbolcu olduğunu fakat bu sezon kendisiyle ilgilenmediklerini söyledi.

HAMLEMİZ YOK

Turgay'ı geçen sezon başı kadrolarına katmak için yoğun çaba harcadıklarını belirten Şakar, şöyle devam etti: "Geçen sezon başı Turgay için uğraşmalarımız oldu. Ancak hedefimize ulaşamadık. Bu yıl için hiçbir hamlemiz yok. Bu konular teknik ekibin bileceği işler. Bu zamana kadar da onlardan Turgay ile ilgili bir şey gelmedi. Zamanında ilgilenmiştik ancak dediğim gibi şu an için bir şey yok". Tecrübeli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut ise, Turgay'a Trabzonsporda dahil hiçbir kulüpten teklif gelmediğini gündemlerinde transfer olmadığını belirtti. Bu arada Turgay'ın Bursaspor'da sözleşmesi 2014'te sona eriyor.


Barış YALIM
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.