Hava Durumu

Zincir marketlere açılan soruşturmada yeni gelişme!

Rekabet Kurulu, perakende gıda ticareti alanında faaliyet gösteren 23 zincir market hakkında yürütülen soruşturmanın sözlü savunma toplantısının 24 Haziran'da yapılacağını bildirdi. Rekabet Kurumu: Perakende gıda ticareti alanında faaliyet gösteren 23 zincir market hakkında yürütülen soruşturmanın sözlü savunma toplantısı 24 Haziran'da yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2020 18:04
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2020 18:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zincir marketlere açılan soruşturmada yeni gelişme!

Rekabet Kurumu tarafından yapılan açıklamada şu ifadeleri kullanıldı:

"Perakende gıda ticareti ile iştigal eden zincir marketlerin su ile yaş meyve ve sebzelerin perakende satış fiyatlarını belirlerken 4054 sayılı Kanun'un 4. ve 6. maddelerini ihlal edip etmediklerinin tespitine yönelik olarak yürütülen soruşturmada sözlü savunma aşamasına gelindi. Bahse konu sözlü savunma toplantısı, 24 Haziran 2020 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Toplantıya katılmak isteyen şikâyetçi ve üçüncü kişilerin, "Rekabet Kurulu Nezdinde Yapılan Sözlü Savunma Toplantıları Hakkında Tebliğ" uyarınca, toplantı konusu ile ilgili menfaat ilişkilerini ortaya koyan bilgi ve belgeleri içeren dilekçeyle 15 Haziran 2020 günü mesai saati sonuna kadar Rekabet Kurumuna başvurmaları gerekmektedir. "

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.