Hava Durumu

Zırhlı araç Bursa'da takla attı

Otokar’ın emniyet ve iç güvenlik araçları konusundaki deneyiminin son ürünü olan, üstün kabiliyetli yüksek koruma düzeyindeki zırhlı personel taşıyıcı aracı olan 'URAL', test sürüşü sırasında Orhangazi’de kaza yaptı. Takla atan ve sol lastiği yerinden kopan araçtaki 3 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2013 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2013 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zırhlı araç Bursa'da takla attı

Otokar’ın Mayıs ayı başında tanıtımını yaptığı yeni nesil zırhlı personel taşıyıcı aracı URAL, bugün saat 08.00 sıralarında Orhangazi’de kaza yaptı. Kaza, Orhangazi İznik güney karayolu Narlıca Beldesi çıkışında meydana geldi.

Test sürüşü sırasında 54 T 8592 geçici plakalı araç, Narlıca Beldesi çıkışında yağmurdan ıslanan yolda kontrolden çıktı. Yoldan çıkan araç, yolun sağındaki topraklara çarptıktan sonra takla attı. Sol lastiği kopan araçta sürücü Aydın M. ile beraberindeki Mehmet Erdem Ç. ve Ercan U. yaralandı.

112 Acil Servis ambulansı ile Gemlik Devlet Hastanesi’ne götürülen yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. 4.5 ton ağırlığındaki zırhlı aracı yoldan kaldırmak için gelen çekici ekibi zor durumda kaldı. Ekipler aracı yoldan kaldırıp, çekiciye yükleyebilmek için 1 saat çaba harcadı. Kaza ve çalışmalar sırasında Orhangazi Jandarma Komutanlığı Trafik Timi yolda güvenlik önlemi aldı. Araç yoldan kaldırılana kadar Orhangazi İznik Karayolu’nda trafik tek şeritten kontrollü olarak verilebildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.