Hava Durumu

Zirvede kalacağız

Avrupa ETTU Kupası'nın yanı sıra Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğunu elde ederek hedefe ulaştıklarını belirten Yeşil Beyazlılar, "Hem Bursa'nın hem de ülkemizin adını başarıyla duyurmaya devam edeceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2017 08:05
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2017 08:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zirvede kalacağız

ÖNYARGILARI YIKTIK

2016-2017 sezonunda 3 kupa birden kazanarak tarih yazan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Masa Tenisi Takımı AS TV'nin konuğu oldu. İrem Özyılmaz'ın sunduğu Spor Özel programında açıklamalarda bulunan kulübün Masa Tenisi Şube Sorumlusu Fehim Ferik ve Masa Tenisi Başantrenörü Mehmet Aslan, Avrupa ETTU Kupası, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğunu kazanarak bu sezon ki hedeflerine ulaştıklarını söyledi. Ferik, önümüzdeki sezon için de iddialı olduklarını açıklayarak, "Türk takımlarının elde ettiği bu başarılar, ülkemize karşı alınan ön yargıları da yıkıyor. Bundan sonra da hem Bursa'nın hem de ülkemizin adını başarıyla duyurmak istiyoruz" dedi.

DEV KADRO KURULUYOR

Yeni sezon için 2 Avrupa çapında, ilk 20 içinde olan sporcularla görüşmelerinin sürdüğünü belirten Fehim Ferik, "Bu sene 3 oyuncuyla mücadele ettik. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi olduğu için 4 oyuncu olması gerekiyor. Güzel bir ekip oluşturacağız. İki sporcuyla görüşmelerimiz devam ediyor. Önümüzdeki sezonda da Şampiyonlar Ligi ve lig şampiyonluğunu hedefleyeceğiz. Ancak bu işi sadece kupalar almak için yapmıyoruz. Altyapıyı tetiklesin, yeni değerler yetişsin diye de çalışmalar yürütüyoruz. Büyükşehir Belediyespor olarak ailelere ve çocuklara sporu sevdirmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

ALEKSANDRA GÖNDERİLDİ

Büyükşehir Belediyespor Kadın Masa Tenisi Takımı Başantrenörü Mehmet Arslan da 3 kupayla sezonu tamamladıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın iptal olması sebebiyle hedefleri olan dördüncü kupayı alamadıklarını hatırlatan Aslan şu ifadeleri kullandı; "Süper Lig'in son etabına kadar namağlup şekilde geldik. Hedefimiz normalde 21'de 21 yapıp bir ilke imza atmaktı ama son maça çıkacağımız gün Aleksandra ve Melek'in sakatlıkları nüksedince bunu gerçekleştiremedik. Yeni sezon çalışmalarımız başladı. Melek ile sözleşmemizi uzattık. Simay ile de 4 yıllık bir kontratımız var. Yeni transfer görüşmelerimiz sürüyor."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.