Hava Durumu

Zirveden inmeyeceğiz

Hayri Yazıcı, Bursaspor’un tüm Bursalılar’ın kulübü olması için çalışacaklarını belirtirken, Avrupa’da da başarı sözü verdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2013 08:39
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2013 08:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Zirveden inmeyeceğiz

Bursaspor Kulübü başkan adayı Hayri Yazıcı, “Şemsiyemizin altında kimse ıslanmayacak” dedi. Bursaspor’un tüm Bursalılar’ın kulübü olması için çalışacaklarını belirten Yazıcı, “Tüm üyelerimizin pazartesi günü seçime katılmasını bekliyoruz. Bu bir vatandaşlık görevi gibi Bursasporluluk görevidir” dedi. Yeşil Beyazlılar’ın dünya kulübü olması için çevresi, donanımı, tecrübesi olan kişilere ihtiyacı olduğuna işaret eden Yazıcı, “Güçlü bir yönetim anlayışı ile yola çıktık. Bursaspor’un kazanılmış hakların korunması ve yeni imkanların sağlanması için gerekli olan mücadele ve kararlılığa sahibiz” ifadesini kullandı.

ZİRVEDEN İNMEYECEĞİZ

Başkan adayı Hayri Yazıcı Bursaspor için şimdi görev zamanı olduğunu, gerek camianın, gerekse tüm Bursalılar’ın desteği ile bu mücadelenin içinde olunması gerektiğini hissettiklerini belirtti. Görev verildiği takdirde Bursaspor kulübünü zirveden indirmeyeceklerini vurgulayan Hayri Yazıcı, Bursaspor’un sadece Süper Ligde değil, Avrupa Ligi’nde de zirveye oynatmak için çalışacaklarını söyledi. Hayri Yazıcı, “Bursaspor’un her mücadelesinden başarılı çıkması için hiçbir atılımdan kaçmayacağız. Bursaspor’u şehrimizdeki okullarımıza da açıp, Yeşil Beyaz renklerin aşığı yapacağız” dedi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.