Hava Durumu

Adriana Lima hamilelik stiliyle dikkat çekti

Fransa'nın güneyinde bulunan Cannes kentinde düzenlenen 75. Cannes Film Festivali'nde Elvis filminin gösterimi gerçekleşti. Festivale bu sene hamile katılan Adriana Lima, yine tüm bakışları üzerine çekmeyi başardı.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2022 08:38
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2022 08:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Adriana Lima hamilelik stiliyle dikkat çekti

İki yıl önce Victoria's Secret podyumundan gözyaşları içinde emekli olan Adriana Lima, sekiz ay önce yapımcı Andre Lemmers ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Bir dönem Metin Hara ile aşk yaşayan Adriana Lima, ayrılığın ardından yeni sevgilisi ile basında boy göstermeye başlamıştı.

SESSİZ KALDI

Lima, yapımcı Andre Lemmers ile ilk kez geçen yıl eylül ayında düzenlenen 78'inci Venedik Film Festivali'nde kırmızı halıya çıkmıştı. O günlerde aldığı kilolarla dikkat çeken Lima'nın hamile olduğu ileri sürülmüştü.

Adriana Lima'nın karın bölgesinde toparlanan fazlalıklar nedeniyle 'hamile' olabileceği yönündeki dedikodular ortaya atılmıştı. Ancak ünlü model, hakkında çıkan haberlerle ilgili sessizliğini korumuştu.

ÜÇÜNCÜ KEZ ANNE OLACAK

Tüm bunların ardından Brezilyalı model, geçtiğimiz şubat ayında üçüncü kez anne olacağı müjdesini sosyal medya hesabından yayınladığı video ile duyurmuştu. Lima, videoda makyajsız haliyle elindeki hamilelik testini kameraya göstermişti. Testte ise "hamile" kelimesi görülmüştü.

BÜYÜYEN KARNINA RAĞMEN KASLARINI KAYBETMEDİ

Adriana Lima, sonraki günlerde ise Alexander Wang'ın defilesinde yürümüştü. Model, uzun çizmelerle tamamladığı siyah bir tasarımı tanıtmıştı. Ünlü isim, karın kısmı açık olan kıyafetle giderek büyüyen karnını da gözler önüne sermişti.

Adriana Lima'nın görüntüsündeki dikkat çeken bir ayrıntı da, hamileliğine rağmen kaybetmediği karın kasları olmuştu. Formunu korumak için yıllardır spor yapan Lima'nın, bu süreçte bile karın kaslarının bozulmadığı görülmüş; yıldızın kasları sosyal medyayı sallamıştı.

CANNES'DA BOY GÖSTERDİ

2022 Cannes Film Festivali tüm hızıyla devam ediyor. Salgın nedeniyle 2020'deki festivalinin iptal edilmesi ve 2021'de mayıs yerine temmuza ertelenmesinin ardından bu yıl 75'incisi düzenlenen festival, Fransa'nın Cannes kentinde yapılıyor.

Jüri başkanlığını Fransız aktör Vincent Lindon'nun yaptığı festivalde 21 film Altın Palmiye için yarışırken, festivalin kırmızı halı görünümleri de bir hayli ilgi görüyor. Festivalde son olarak başrollerini Austin Butler, Tom Hanks ve Olivia DeJonge'nin paylaştığı Elvis filminin gösterimi gerçekleşti.

Festivale katılan Adriana Lima, hardal rengi elbisesiyle kırmızı halıda yürüdü. Lima'ya yapımcı sevgilisi Andre Lemmers eşlik etti. Üçüncü çocuğunu kucağına almaya hazırlanan Lima'nın karın kasları dikkat çekti.

İKİ ÇOCUK ANNESİ

Victoria's Secret'in dünyaca ünlü modellerinden olan ve 2017 yılında düzenlenen yılbaşı gecesi defilesinde podyumda son kez yürüdükten sonra emekliye ayrılan Lima'nın, 2009'da nikah masasına oturduğu Sırp basketbolcu Marko Jaric ile yaptığı evlilikten Sienna ve Valentina adında iki tane kızı olmuştu.

Ancak ikilinin evlilikleri çok uzun sürmemiş; o dönemlerde Jaric'in Lima'yı aldatması üzerine çift, yollarını ayırmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.