Hava Durumu

Alina Boz: Evlilik yok, önce kariyer!

Kendisinden 16 yaş büyük Sezen Aksu'nun oğlu Mithancan Özer ile uzun süredir aşk yaşayan Alina Boz, önceki gün Bomontiada’da bir mekanda objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu evlilik ile ilgili açıklamasıyla dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2022 08:29
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2022 08:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Alina Boz: Evlilik yok, önce kariyer!

Vatanım Sensin', 'Elimi Bırakma' ve 'Maraşlı' dizilerinde kamera karşısına geçen son dönemin parlayan isimlerinden Alina Boz (23), Alina Boz, son olarak dijital platformdaki 'Aşk 101' dizisinde rol aldı. 1998 yılında Rusya'nın başkenti Moskova'da doğan, yedi yaşında İstanbul’a gelen ünlü oyuncu, rol aldığı projelerin galalarında yaşadığı zorluğu ilk kez anlattı.

İşte güzel oyuncunun dikkat çeken açıklamaları...

"GÖSTERİŞLİ DÜNYA RAHATSIZ EDİYOR"

"Günlük hayatımda sade bir şekilde yaşamayı seviyorum. O gösterişli dünyanın içinde kalmak beni çok rahatsız ediyor. İşimde disiplinliyim. Sete zamanında gitmeye önem veririm. Kimseyi kırmamaya dikkat eder, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım."

Şu anki durumum; 11 yaşımda kurduğum ünlü olma, dergi kapaklarını süsleme, kıyafetler giyme hayallerinden farklı. İşin işine girince Amerikan Rüyası kafasında kalmıyor tabii insan.

"GALALARDA ÇOK ZORLANIYORUM"

Galalarda çok zorlanıyorum, aşırı kalabalık. Bir panik atak durumu oluyor, kendimi kaybediyorum. Kameralar önünde dudaklarım titremeye başlıyor. Aşmaya çalıştım ama olmadı. Aynı anda birden fazla şeye odaklanmakta güçlük çekiyorum.

"OYUNCU OLMASAYDIM PİLOT OLURDUM"

Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'nın başrolü paylaştığı 'Paramparça' dizisinde 'Hazal' rolü ile hafızalarda yer edinen Alina Boz, "Oyuncu olmasaydım pilot olurdum" açıklamasıyla dikkat çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.