Hava Durumu

Alişan'ın kardeşinin son paylaşımı yürek yaktı

Şarkıcı Alişan'ın kardeşi aynı zamanda menajerliğini de yapan Selçuk Tektaş, maalesef genç yaşta hayata gözlerini yumdu. 2009 yılında Merve Tektaş ile evlenen Selçuk Tektaş'ın iki çocuğu vardı. 41 yaşındaki Selçuk Tektaş'ın, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşım yürekleri dağladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2021 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2021 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Alişan'ın kardeşinin son paylaşımı yürek yaktı

Alişan'ın koronavirüse yakalanan ve yoğun bakımda entübe edilen kardeşi Selçuk Tektaş'tan acı haber geldi. Ünlü şarkıcı Alişan'ın koronavirüs tedavisi gören kardeşi Selçuk Tektaş hayatını kaybetti.

Şarkıcı Alişan ve yakınları hastaneye akın etti. Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından pek çok ünlü isim başsağlığı mesajı paylaştı.

Yaklaşık bir aydır koronavirüs tedavisi gören Selçuk Tektaş'ın durumu bir kaç gündür kritik noktada seyrediyordu. 2009 yılında Merve Tektaş ile evlenen Selçuk Tektaş'ın iki çocuğunun olduğu öğrenildi. Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş bugün son yolculuğuna uğurlanacak.

Sosyal medya hesabında son paylaşımı dikkat çekti. 30 Nisan tarihinde eşinin doğum gününü bu mesajla kutlamıştı.

"Bugün benim canım aşkım, sevgilim, hayatımın anlamı, kızlarımın annesi, kısaca benim her şeyim doğmuş.

Tam 13 yıldır beraberiz ve rabbime ne kadar şükretsem az senin gibi bir hayat arkadaşına sahip olduğum İçin. Seni çok seviyorum meleğim son nefesime kadar hep yanındayım."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.