Hava Durumu

Aras Bulut İynemli-Bige Önal tekrar yan yana!

Oyuncu çift Aras Bulut İynemli ve Bige Önal, geçtiğimiz temmuz ayında altı yıllık ilişkilerini sessiz sedasız sonlandırmıştı. Ekim sonunda barışan ikili, uzun bir aradan sonra ilk kez görüntülendi. Köpeklerini gezintiye çıkaran ünlü çift, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yeni projesiyle ilgili heyecanını dile getiren yakışıklı oyuncuya sevgilisinden destek geldi.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2022 08:32
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2022 08:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aras Bulut İynemli-Bige Önal tekrar yan yana!

'Maral: En Güzel Hikayem' adlı dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan oyuncu çift Aras Bulut İynemli (31) ve Bige Önal (32), geçtiğimiz temmuz ayında altı yıllık ilişkilerini sessiz sedasız sonlandırmıştı. Çıkan haberler sonrası sessizliğini koruyan ikili, ekim sonu barışmış ve  ilişkilerine bir şans vermişti.

Birliktelikleri konusunda ketum davranan çiftten Bige Önal, birkaç ay önce Zekeriyaköy'deki bir veterinerde objektiflere yansımıştı. Telaşlı hareket eden oyuncu, köpeğinin sağlık sorunu yaşadığını söylemişti.

TELAŞLI HALİ DİKKAT ÇEKTİ 

Önal, "İki saat falan tahlil bekleyeceğiz. Ondan sonra da ameliyat olacak. Çok korkuyorum şu an. Çok gergin bir gün geçiriyorum. Bana da ameliyata gireceğini yeni söylediler. Köpeğime bir şey olup olmayacağını bilmediğim için çok endişeliyim" diye konuşmuştu.

ÖNAL'DAN 'SEVGİLİLER GÜNÜ' AÇIKLAMASI

Kendisi gibi oyuncu Aras Bulut İynemli ile ilişkisi hakkında da konuşan 32 yaşındaki Bige Önal, Sevgililer Günü ile ilgili açıklama yapmıştı. "Sevgililer Günü çok güzel geçti" diyen güzel oyuncu, "Aras (Bulut İynemli) koronavirüsü atlattı, güzel bir gün geçirdik" ifadelerini kullanmıştı.

UZUN ZAMAN SONRA İLK KEZ BİRLİKTE

Şimdilerde Cumhuriyet'in 100. yılında, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatından kesitlerin anlatılacağı bir sinema projesi için hazırlık yapan Aras Bulut İynemli, sevgilisi Bige Önal ile uzun bir aradan sonra ilk kez objektiflere yansıdı.

"KAPANDIM, ÇALIŞIYORUM"

Atatürk dizisinde Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracak olan İynemli, projeyle ilgili; “Çok heyecanlıyım. Güzel bir hazırlık sürecim var. Pek de ayrıntı veremiyorum ama baya kapandım çalışıyorum" dedi.

"Layık olmaya çalışıyorum, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum" diyen yakışıklı oyuncu, "Bütün ekip heyecanlı, bütün herkes çok heyecanlı. Gerçekten konuşurken bile heyecanlanıyorum gözlerim doluyor. Bu proje teklifi bana ilk geldiğinde büyük bir onu duydum. Ben belli bir kesimi, yıllarını oynayacağım” ifadelerini kullandı.

GÜZEL OYUNCUDAN ARAS'A DESTEK

Bige Önal ise “Bir projeye hazırlanıyorum ben de. Ben de söyleyemiyorum projemi, daha vakit var açıklamaya. Şimdi de provadan geliyorum ama ben de çok heyecanlıyım" dedi.

Ardından güzel oyuncu, sevgilisine yeni projesi için "Ben Aras’ın ‘Atatürk’ rolünün altından kalkacağından çok eminim" sözleriyle destek oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.