Hava Durumu

Armağan Çağlayan'dan takipçisine cevap

Son dönemde YouTube kanalında yayınladığı programlarla adından söz ettiren ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan, kendisine "Gezdiğiniz yerleri daha çok paylaşın" diyen takipçisine verdiği cevapla sosyal medyada gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2022 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2022 18:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Armağan Çağlayan'dan takipçisine cevap

Armağan Çağlayan, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde, yüksek lisans eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde tamamladı ve aynı üniversitede İşletme Fakültesi Yönetim Organizasyon Ana Bilim Dalı'nda doktora programına başladı..

Avukatlık stajını Kocaeli Barosu'nda tamamladıktan sonra avukatlığı bırakıp, İstanbul'a geldi. Çağlayan, bir arkadaşının da yardımıyla işe başladığı yapım şirketinde kısa sürede editörlüğe kadar yükseldi. Genel müdür yardımcılığı görevini üstlendiği dönemde ise 11 yıldır çalıştığı şirketten ayrıldı.

Bir döneme damga vuran 'Popstar' (2013) yarışmasının jüri üyesi olarak kamera arkasından ekran önüne geçiş yapan, 2020'de YouTube kanalı kuran başarılı televizyoncu, son dönemde ünlü isimlerle yaptığı röportajlarla dikkat çekiyor.

"SİZİN GİBİ ÜNLÜLERİN FAYDASI OLUR"

Sosyal medyada yaklaşık 700 bin takipçisi bulunan Armağan Çağlayan, zaman zaman takipçilerine verdiği yanıtlarla da magazin gündemine geliyor.

Bir süredir Doğu turunda olan 56 yaşındaki televizyoncu, uçakta uyurken çekilen bir fotoğrafına, "Yorgunluk" notunu düştü. Bir takipçisi ise Instaram gönderisine şu yorumu yazdı:

Doğu'yu gezdiniz. Daha çok paylaşım yapıp, tanıtabilirsiniz. Sizin gibi ünlü birinin faydası olur.

"PAYLAŞIM SAYIMA DA KARIŞIYORSUNUZ"

Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Armağan Çağlayan, söz konusu takipçisine yönelik mesajıyla şaşırttı: Paylaşım sayıma da karışıyorsunuz yani! İş oraya kadar vardı.

"BİR MİLYON EURO İSTEDİ"

'Gör Beni' adlı programında her hafta ünlü isimleri ağırlayan Armağan Çağlayan, Mart 2021'de konuk almak istediği kişi hakkında görenleri şaşkına çeviren bir tweet atmıştı. 2003 yılındaki ilk 'Popstar Türkiye' yarışmasında boy gösteren Ajdar'ı programa konuk etmek için aradıklarını duyuran televizyoncu, bir döneme damga vuran ismin istediği ücreti de takipçileriyle paylaşmıştı.

Armağan Çağlayan, "Gününüzü şenlendireyim mi? 'Gör Beni'de konuk etmek içim Ajdar’ı aradık. Konuk olmak için bir milyon euro istedi" mesajıyla gündem olmuştu. Ünlü televizyoncunun gönderisine yorum yağmıştı.

"BEN STARIM, HADDİNİ BİL"

Çağlayan, Ajdar'ın 'Popstar Türkiye' yarışması İstanbul elemelerine geldiği an yaşananları yıllar önce canlı yayında anlatmıştı: Jüri odasına geldi. Ahmet San, Ajdar'a 'Sen şarkı mı söylüyorsun?' dedi. Ajdar, 'Valla ben starım, haddini bil. 'Sen bana olmadı' diyecek kalibrede değilsin' dedi. Hepimize bağırmaya başladı. Bağırdı, hızını alamadı, çıktı dışarı. Yine geldi, yine bağırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.