Hava Durumu

Aybüke Pusat'tan Tunus paylaşımı

2014 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında üçüncü seçilen ve uzun süredir ekranlardan uzak olan Aybüke Pusat, tatil için Tunus'a gitti. Soluğu plajda alan güzel oyuncu, güneşlenirken verdiği pozları sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2022 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2022 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aybüke Pusat'tan Tunus paylaşımı

Daha önce 'Her Yerde Sen', 'Söz', 'Şahin Tepesi', '50 Metrekare' gibi birçok projede rol alan Aybüke Pusat, geçtiğimiz aylarda Show TV'de Ömür Sabuncuoğlu'nun sorularını yanıtlamıştı.

Kariyerine baleyle başlayan Pusat, "Yaramaz bir çocuktum ve enerjimi atmam için ailem baleye yönlendirdi. Balenin bana kattığı en büyük şey oyunculukta elimi kolumu nereye koyacağımı öğrenmem oldu. Bale yaparken çok acı çektim. Her gününde büyük acılar, gözyaşları vardı" demişti.

"DANS EDEMEYECEĞİM SÖYLENDİĞİNDE DEPRESYONA GİRMİŞTİM"

Ancak baleyi erken yaşta bırakmak zorunda kalan 27 yaşındaki oyuncu, "Kas ağrılarım artmıştı. Doktorlar 'Dansı bırakman lazım' dediğinde büyük bir boşlukta kaldım. Ama şimdi iyi olduğunu görüyorum çünkü oyunculuğa başladım. Dans edemeyeceğim söylendiğinde depresyona girmiştim" ifadelerini kullanmıştı.

"MISS TURKEY'E TESADÜFEN KATILDIM"

2014'te Miss Turkey yarışmasında üçüncü seçilen Aybüke Pusat, yarışmaya katılışının tesadüf eseri olduğunu söylemşti. Pusat, "Çok mutsuzken arkadaşlarım Miss Turkey'e başvuru yaptı. İlk 3'e girmeyi düşünmüyordum bile. Üçüncü olunca da ne yapacağımı bilemedim. Oyunculukla ilgili hiçbir şey bilmeden kendimi oyuncu olarak buldum" şeklinde konuşmuştu.

SAHİLDE POZ VERDİ

Sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraflarla da gündemden düşmeyen Aybüke Pusat, son pozlarıyla adından söz ettirdi. Tatil sezonunu Tunus'ta açan Pusat, denizin ve sıcak havanın tadını çıkardı.

Tatilinden fotoğrafları sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen oyuncu, mavi desenli bikinisi ve şapkasıyla objektif karşısına geçti. 27 yaşındaki Pusat'ın kalp ve nazar boncuğu emojileri eklediği gönderisi 145 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.