Hava Durumu

Bade İşçil oğlunu alıp sırra kadem bastı

Oyuncu Bade İşçil ile 4 aylık flörtün ardından 31 Mayıs 2013’te evlendiği Malkoç Süalp 3 hafta önce boşanma kararı almıştı.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2015 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2015 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bade İşçil oğlunu alıp sırra kadem bastı
Davayı açan Bade İşçil eşinin kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla Savoy Konakları’ndaki evlerine 2 ay yaklaşmama kararı aldırmıştı. Karar, Malkoç Süalp’in itirazı üzerine bir süre önce İstanbul 17. Aile Mahkemesi tarafından kaldırılmıştı. 

Ancak sular durulmadı. 11 aylık oğlu Azur’u görmek için evine giden Malkoç Süalp kimseyi bulamadı. Oğlunu görebilmek için aradığı Bade İşçil’e, avukatlarına ve ortak tanıdıklarına ulaşamadı. 

Malkoç Süalp’in bir yakını şunları söyledi: “Bade Hanım, Azur’un odasını bile boşaltmış. Evde bebeğin tek kare fotoğrafını bırakmamış. Aklı sıra çocuğu göstermemekle tehdit ediyor. Malkoç çıldırmak üzere. Her yerde oğlunu arıyor. Kimseye ulaşamıyor.”

Bade İşçil’in, Malkoç Süalp’e “Ben sana daha neler yapacağım, iş hayatını bitireceğim. Hayatını mahvedeceğim. Çocuğunu da zor görürsün” dediği iddia edilmişti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.