Hava Durumu

Beren Saat: Beklediklerine değecek

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) 50. Yıl Özel Galası, iş, sanat ve medya dünyasından pek çok ismi bir araya getirdi. Geceye katılan oyuncu Beren Saat ile şarkıcı eşi Kenan Doğulu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2022 09:33
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2022 09:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beren Saat: Beklediklerine değecek

Kenan Doğulu, "Çok özel bir gece. İKSV ülkemizin en önde gelen sanat damarlarından. Bu özel günde onların yanında olmak istedik" dedi. Ünlü şarkıcı, yakın zamanda başlayan konser maratonu hakkında, "Konser vermek , konserlerimde sahnede dans etmek ve seyirciden de karşılık görmek inanılmaz bir duygu. Pandemi sürecinde hepimiz evlerimizde tutsak kaldık şimdi bu konserler bana ve sevenlerime terapi gibi geliyor. Yakın zamanda Bursa ve Antalya konserlerim var artık kurtları dökme vakti" şeklinde konuştu.

"ÇOK SEVECEKLER"

Beren Saat, daha önce süpriz bir açıklama yaparak albüm hazırlığında olduğunu ve pandemi dönemi boyunca eşi Kenan Doğulu ile şarkılar yazmaya başladığını, stüdyoda şarkıları üzerine bolca çalıştıklarını dile getirmişti. Güzel oyuncu, dünyadaki bütün hayranlarıyla ortak bir dilde buluşmak için şarkılarını İngilizce seslendireceğini açıklamıştı.

Muhabirlerin albüm ile ilgili sorularına Beren Saat, "Henüz net bir tarih veremeyeceğim. Hala üstünde çalışıyorum ama sevenlerim şunu bilsin ki beklediklerine değecek ve çok sevecekler" cevabını verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.