Hava Durumu

Berfu Yenenler: Bir ayakkabıya 50 bin TL vermediğim için linç yedim!

Eğlenceli paylaşımları ve eşi Eser Yenenler'i tiye alan göndermeleriyle adından sıkça söz ettiren Berfu Yenenler, YouTube kanalında çektiği Diss Turkey programının ilk bölümünde şaşırtan açıklamalarda bulundu. Berfu Yenenler, kendisi hakkında yapılan bazı linç ve eleştirilere de yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2022 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2022 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Berfu Yenenler: Bir ayakkabıya 50 bin TL vermediğim için linç yedim!

2015 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında dördüncü seçilen Berfu Yıldız, 2019'da oyuncu Eser Yenenler ile dünyaevine girmişti. 26 yaşındaki tescilli güzel, aynı sene bebekleri Kuzey'i kucağına almış, Mete ismini verdikleri ikinci bebekleri ise geçtiğimiz mart ayında dünyaya gelmişti. İkili, sosyal medyada yayınladıkları eğlenceli videolarla adlarından sıkça söz ettiriyor.

Geçtiğimiz günlerde bir ödül törenine katılan çiftten Berfu Yenenler, çocuklarının babalarına çektiğini söyledi. 27 yaşındaki oyuncu, "Çocuklar sürekli bir şeyler yiyor, aynı babaları. 'Evde diyet yapıyorum' diye geçiniyor, gece kalkıp yemek yiyor. Sabah başlıyor, akşam diyetini bırakıyor" şeklinde konuştu.

Yakın zamanda dijital platformda bir dizi projesinde yer alacağını söyleyen Berfu Yenenler, "Eser'le birlikte rol alacağımız bir dizi projesi olacak. Onun heyecanı var şu an" açıklamasını yaptı.

"ZAYIFLAMAK İÇİN HER YOLU DENEDİM"

Eser Yenenler, geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda, "27 yıldır diyetteyim" açıklamasıyla gündeme gelmişti. "Zayıflamak için her yolu denedim" diyen oyuncu, şu ifadeleri kullanmıştı:

 Evlenip çocuk sahibi olduktan sonra aldığım 15 kilo var, onu kesin vereceğim. Doktor kontrolünde tok tutma hissi veren bir iğne yaptırdım, vücudum alerji yaptı. Tokluk hormonuna karşı alerjim varmış. Şimdi ben o açlığı yönetmeye çalışacağım. Çok iştahlı biri değilim. Sistemi ortaokul yıllarında bozdum. 95 kilodan 75 kiloya düştüm. Bu yıl 27'nci yılım diyette. Bana ‘Şu kadar yiyeceksin’ dendiğinde kısıtlandığımı hissediyorum. Şimdi yeni bir şey deniyorum, iyi gidiyor.

Berfu Yenenler, YouTube'da yayınladığı Diss Turkey programında önemli açıklamalarda bulundu. Yenenler, influencer'ların yanlış bulduğu yönlerini eleştirdi ve kara bir tahta üzerinde influencer türlerini anlattı.

ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTTU

Influencer olmayan kişilerin de influencer gibi davrandığını söyleyen Yenenler, meslekte anne influencer, yemek influencerı, az influencer gibi farklı influencer çeşitlerinin bulunduğundan bahsetti.

İçerik üreticilerine yaptığı eleştirilerin yanı sıra kendisine yöneltilen eleştirilere de yanıt veren Yenenler, kendi adına açılan sahte hesaplardan ve bu hesaplar yüzünden başına gelenlerden de bahsetti.

"KOCA PARASI YİYORUM' DİYE TWEET ATILDI"

Yenenler, adına açılan sahte bir hesaptan "Koca parası yiyorum" şeklinde tweet atıldığını ve tweeti atanın kendisi olduğu sanılarak takipçilerden linç yediğini anlattı.

Yenenler, pahalı ayakkabı giymediği için dahi eleştiriye uğradığı açıklayarak "Bir ayakkabıya 50 bin lira vermediğim için linç yedim" dedi.

"BURAK ÖZÇİVİT'İN OĞLU BENİM OĞLUMDAN YAKIŞIKLI DİYE LİNÇ YEMİŞTİM"

Fenomen isim ayrıca yediği linçlerden de bahsederek "Burak Özçivit'in oğlu benim oğlumdan yakışıklı diye linç yemiştim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.