Hava Durumu

Biran Damla Yılmaz, Doğuş Özdemiroğlu aşkını itiraf etti!

'Kumru' karakterini canlandırdığı 'Yasak Elma' dizisiyle ekranlarda olan Biran Damla Yılmaz (24), Darüşşafaka’da forma giyen basketbolcu Doğuş Özdemiroğlu (26) ile yeni bir aşka yelken açtı. Çağrı Telkıvıran birlikteliği kısa süren güzel oyuncu, 'yeni aşk' haberleriyle gündeme gelince iddiaları doğruladı. İşte ilk açıklama...

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2022 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2022 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Biran Damla Yılmaz, Doğuş Özdemiroğlu aşkını itiraf etti!

Biran Damla Yılmaz, Şubat 2021'de Kuruçeşme'de bir mekanda müzisyen Çağrı Telkıvıran ile samimi bir şekilde eğlenmişti. Arnavutköy’deki başka bir mekana geçen ikili, gazetecileri fark edince yüzlerini gizlemişti. Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen ünlülerden Yılmaz, aracındaki güllerin sorulmasıyla gülümserken, çiçek satıcılarının “Çiçekleri Çağrı Abi aldı” demesiyle yakayı ele vermişti.

EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER

Telkıvıran ile Yılmaz, sosyal medya fenomeni Sercan Yaşar'ın Gümüşsuyu'nda bir restoranda gerçekleşen doğum günü kutlamasına da el ele gelmişti. Aşklarını gizli yaşayan ve geçtiğimiz günlerde gazetecileri görünce panik olup kaçan ikili, konuyla ilgili olarak, “Biz öyle bir şey yapmadık, yanlış hatırlıyorsunuz” demişti.

"AŞKI DEĞİL, İŞİ KONUŞALIM"

Sürpriz bir aşka yelken açtıkları ortaya çıkan ikilinin mutluluğu uzun sürmemişti. Çift, yaklaşık iki ay sonra birlikteliklerini sonlandırma kararı almıştı. Biran Damla Yılmaz ve Çağrı Telkıvıran, sosyal medyadan birbirlerini takip etmeyi bırakmıştı. Oyuncu, bu yöndeki sorulara, "Ben daha çok işimi konuşmayı tercih ediyorum. Aşkı değil, işi konuşalım" cevabını vermişti.

BASKETBOLCU SEVGİLİ

'Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz, ayrılık haberlerinin basına yansımasından bir ay sonra 'yeni aşk' haberiyle magazin gündemine geldi. Kariyerindeki yükselişle dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu, iş hayatının ardından özel hayatında da mutlu bir dönem yaşıyor. 24 yaşındaki güzel, tıpkı dizideki rol arkadaşı Eda Ece gibi gönlünü bir basketbolcuya kaptırdı.

BİRAN DAMLA'DAN İLK AÇIKLAMA

Biran Damla Yılmaz, ING Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Darüşşafaka takımında forma giyen Doğuş Özdemiroğlu’yla aşk yaşadığını açıkladı. Gazeteci Birsen Altuntaş'a konuşan oyuncu, şöyle konuştu:

Evet, Doğuş’la beraberim ve çok mutluyum.

OYUNCU-BASKETBOLCU ÇİFTLER

Böylece Yasak Elma dizisinin yıldızı Eda Ece ile Anadolu Efes forması giyen sevgilisi Buğrahan Tuncer’in dışında, Ebru Şahin-Cedi Osman, İrem Sak–Furkan Korkmaz, İlayda Akdoğan-Roham Kabir’in dışında ünlüler dünyasında bir oyuncu ve basketbolcu çift daha oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.