Hava Durumu

Birce Akalay: Hıdırellez'de niyetimi yazdım

Birce Akalay, önceki gün yeni mücevher koleksiyonunu bir alışveriş merkezinde tanıttı. Oyuncu, kendisini yalnız bırakmayan meslektaşı Nur Fettahoğlu ile birlikte gazetecilerin sorularını yanıtladı. İkili, hem kariyerleri, hem de aşk hayatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2022 08:37
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2022 08:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Birce Akalay: Hıdırellez'de niyetimi yazdım

Başarılı oyuncu Birce Akalay, geçtiğimiz gün Akmerkez'de yer alan bir mağazada yeni mücevher koleksiyonunu tanıttı. Oyuncuyu yakın arkadaşı Nur Fettahoğlu yalnız bırakmazken; Akalay, mağaza içerisindeki standının önüne geçerek soruları yanıtladı.

"GÜZEL BİR YOL KAT EDİYORUZ"

Ünlü isim, gazetecilerin, "İş insanı oldunuz" sözlerine karşılık, "Yok, öğreniyorum. O kadar zor ki... Bir kere benim matematiğim de zayıftı okuldayken. Oradan oraya koş, oradan kapalı çarşıya, oradan stoklar, oradan dolar yükselmiş inmiş, öyle olmuş böyle olmuş... Perişanlık yani hakikaten. Adapte olması çok zor ama keyifli. Gerçekten kendi emeklilik planımı 38 yaşında yapmış olduğum için kendimle gurur duyuyorum diyebilirim. Çünkü tek başıma yaptım, sevdiğim bir arkadaşımın ve diğer arkadaşlarımın desteğiyle, ama işin başında olan iki kişiyiz sürekli. Bence güzel bir yol kat ediyoruz" açıklamasını yaptı.

"GÜL AĞACINA ASTIM"

Oyuncu, "Kendinizi ticarette nerede görüyorsunuz? sorusuna, "Ben Hıdırellez'de niyetimi yazdım, çizdim gül ağacına astım. Güzel olsun istiyorum. Yurt dışından çok güzel geri dönüşler alıyorum. Sektörümüzle alakalı yaptığımız işler İtalya'da, İspanya'da, Rusya'da ve Doğu Avrupa'da çok izlendiği için, Dominik Cuhmuriyeti’nden Amerika’dan Avuturalya’dan siparişler alıyoruz. Bunların hepsi beni çok mutlu ediyor. Yüzünü yurt dışına dönmüşse bu marka neden olmasın. Gider yurt dışında mağaza mı açarım inşallah. Şu an dileğim bu" dedi.

Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinde partneri olmayı markası yüzünden kabul etmediği haberleri hatırlatılan Akalay, şu açıklamayı yaptı:

Daha orayla hala bir süreç içerisindeyiz. Henüz belli değil.

"SABİHA GÖKÇEN ÇOK ÖZEL BİR KADIN"

"Hayatını beyaz perdede oynamak istediğiniz birisi var mı?" sorusuna ünlü isim, "Hiç düşünmedim, ama eskiden Sabiha Gökçen'i oynamak istediğimi çok söylerdim. Onu oynamak için Sabina Gökçen’i çekebilmek lazım. Çok enteresan bir dönem Türkiye Cumhuriyeti’nde. Sabiha Gökçen, çok özel bir kadın. Onu hak ettiği gibi çekebilmek gerçekten çok zor, yakın tarih anlamında söylüyorum. Onun haricinde Semiha Berksoy olabilir" diye yanıt verdi.

"DENEYİMLEMEK İSTERİM"

Oyuncuya, Farah Zeynep Abdullah’ın 'Bergen' filmine ortak yapımcı olduğu hatırlatılıp, "Siz de böyle bir şeyin içerisinde olmak istemez misiniz?" diye sorulunca, "Durumum olsa öyle bir imkanım varsa neden olmasın. Deneyimlemek isterim. Ben daha çok yönetmek istiyorum, ileride olabilirse tabi kendimi o kadar geliştirebilirsem" ifadelerini kullandı.

"BİRCE'NİN TAKILARI HOŞUMA GİDİYOR"

Nur Fettahoğlu ise, arkadaşının koleksiyonuyla ilgili, "Her kadın mücevher sever ama ben daha dizayn şeyleri seviyorum, o yüzden Birce’nin takıları çok hoşuma gidiyor. Severek kullanıyorum" dedi.

"İÇİME SİNMEDİ"

Dizi projelerini okuduğunu söyleyen Fettahoğlu, "Şu an için evet dediğim bir iş yok. Bekleyeceğim, içime sinmedi. Hep seçiciydim ben, 'bu iş bana uymuyor ama işin içerisinde olayım' demedim. Şükürler olsun ki iyi hissettiren işler geldi hep. O yüzden şimdi de bekliyorum. Böyle işler tabii ki var, ama beni tatmin edecek bir iş yok şu anda. İyi proje gelirse dijital veya televizyon, orada olurum" diye konuştu.

Beraber rol aldıkları dizideki arkadaşlıklarının dostluğa dönüştüklerini söyleyen ünlü isim, "Kısa zamanda yeri dolmaz insanlar olur ya hayatında, gerçekten öyle oldu Birce" açıklamasını yaptı.

"LEVENT EN YAKIN ARKADAŞIM"

Geçtiğimiz yaz eski eşi Levent Veziroğlu ile tatil yapan oyuncuya, "Bu sende bir plan olacak mı?" diye sorulunca, "Zaten yapıyoruz biz, sizin haberiniz olmuyor. Elisa ve Levent'le beraber. En yakın arkadaşım benim Levent. Bir kere kızımın babası, arkadaşım olmak zorunda zaten. Biz öyle kötü bir şekilde, düşmanlık ederek ayrılmadık yani" cevabını verdi.

Fikir alışverişlerinin olduğunu söyleyen Fettahoğlu, "Tabi ki oluyor, birbirimize danıştığımız şeyler" dedi.

41 yaşındaki Nur Fettahoğlu, "Kalbiniz boş mu?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.