Hava Durumu

Bodrum'a yerleşen Bay J-Duygu Şen çiftinin yeni hayatı!

'Bay J' adıyla bilinen radyocu Jerfi Benveniste ile oyuncu eşi Duygu Şen, İstanbul'u terk eden ünlüler kervanına katıldı. Deniz kıyısında yürüyüş yaparken objektiflere yansıyan ikili, Ege'de başladıkları yeni hayatları hakkında konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2022 08:26
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2022 08:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bodrum'a yerleşen Bay J-Duygu Şen çiftinin yeni hayatı!

Mart 2021'de Yıldız Teknik Üniversitesi'nde düzenlenen 'Yılın Yıldızları' ödül törenine katılan Kerem Bürsin, Hande Erçel ile başrolü paylaştığı 'Sen Çal Kapımı' dizisindeki performansıyla '2020 Yılının En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu' ödülüne layık görülmüştü. Törende yaptığı konuşmada, "Beni bu ödüle layık gördüğünüz için çok teşekkür ederim. Çok onurlandırdınız. Zor bir seneydi hepimiz için. O yüzden diyecek çok bir şey yok. Umarım daha güzel yıllar bizi bekler. Umarım sınıfta kalan dünya düzeni artık değişir. İyi akşamlar" demişti.

BÖLÜM BAŞI 120 BİN TL!

Bürsin sahneden inerken törenin sunucusu Bay J, "Kerem Bey zor şartlarda çalışıyor. Gözleriniz dolacak ama geçen yıl bölüm başı 120 bin TL alarak çalışmaya devam etti" ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamalara sinirlenen oyuncu, gazetecilerin sorularını yanıtlamadan salonu terk etmişti. Yaşananlar kısa sürede sosyal medyada gündem olmuştu.

"ŞAKAYDI, ÖZÜR DİLERİM"

Ödül törenindeki sözleri nedeniyle tepki çeken, ünlü oyuncunun fanlarından yüzlerce tehdit ve hakaret mesajı alan Bay J, başta Kerem Bürsin olmak üzere kalbini kırdığı herkesten özür dilediğini belirtmişti.

Çok fazla tepki gelince bir açıklama yapma ihtiyacı hissettim. Magazinci arkadaşlar biliyorum işiniz bu ama keşke konuşmamın başını da yayınlasaydınız da oyuncuların zor şartlar altında çalıştığını söylediğimi duysaydı herkes. Ciddi ciddi sanatçıların zor koşullarından bahsediyordum. Sadece sonundaki sarkastik bir şakaydı. Kimsenin parasında gözüm olduğundan falan değil. Amacını aşmış olabilir şakam. O yüzden kalbini kırdığım insanlardan özür diliyorum. Kerem Bürsin’i çok severim. Sevgili Kerem ne kadar zor şartlar altında çalıştığınızı çok iyi biliyorum. Sen zeki bir adamsın. Böyle bir şakadan alınacak biri değilsin, biliyorum ve çok sevgilerimi yolluyorum.

HANDE'DEN KEREM'E DESTEK

Yaşananlar hakkında sessizliğini bozan Kerem Bürsin, "Böyle bir şeye zaman ayırıp, konuşmaya dahi gerek yok" demişti. Yakışıklı oyuncunun o dönem aşk yaşadığı Hande Erçel ise “Ben partnerimin kalbini biliyorum, çok gereksiz bir çıkış oldu” ifadelerini kullanmıştı.

EL ELE BODRUM KEYFİ

Ses tonuyla dinleyenlerin hafızalarına yer edinen radyocu Bay J ile Eylül 2020'de sade bir nikâh töreniyle hayatını birleştirdiği oyuncu Duygu Şen, önceki gün Bodrum'da bir otelde objektiflere yansıdı. Uzun süre tüm dünyayı etkisi altına alan ve etkileri devam eden koronavirüs pandemisiyle birlikte İstanbul’dan taşınarak, Bodrum’a yerleşen ikili, el ele deniz kıyısında yürüyüş yaptı.

"BURADA HUZURU BULDUK"

Bodrum’da yeni bir hayata başladıklarının dile getiren 51 yaşındaki Bay J, “Burada her şeyden çok huzuru bulduk. Dört bir yanı güzel ama özellikle burayı tercih ediyoruz. Bize terapi gibi geliyor” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.