Hava Durumu

Bomba gibi proje! Bunu hayranları bile beklemiyordu

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, önceki gece Etiler'de görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, La Casa De Papel dizisinin Profesör'ü Alvaro Morte ile görüşmesi üzerine konuşarak, ortak bir projenin müjdesini verdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2022 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2022 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bomba gibi proje! Bunu hayranları bile beklemiyordu

Kerem Bürsin geçtiğimiz akşam Etiler'de görüntülendi. Bürsin, La Casa de Papel'in yıldızı Alvaro Morte tanışması ve son görüşmesi hakkında konuştu. Ünlü oyuncu, "Alvaro ile çok güzel geçti" dedi.

Basın mensuplarının, "Alvaro Morte veya Antonio Banderas ile bir projede yer alır mısınız peki?" sorusuna yanıt veren Kerem Bürsin, "Bazı görüşmelerimiz oldu. İspanya'da da iyi karşılandık, güzeldi her şey" cevabını verdi.

Antonio Banderas hakkında, "Yeni dostluklar, yeni işler edindim. Öyle bir usta oyuncuyla bir araya gelebilmek, bir şeyler paylaşmak çok önemli. Beraber olabileceğimiz bir projeyi de konuştuk.

İki taraf da birlikte rol alınacak proje için istekliydi" ifadelerini kullanan Bürsin, Alvaro Morte hakkında ise şu müjdeyi verdi:

"Alvaro ile bayağı bir şeyler konuştuk. Türkiye'de sinema sektörünü, dünya genelinde sinema sektörünü konuştuk. Bir işe ortak girdik kendisi ile, o yüzden onları konuşuyoruz. Beraber olduğumuz ortaklık başka bir şey ama o yapacağımız ortaklığı da sinemaya aktaracağız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.