Hava Durumu

Burak Özçivit: Karan'ı eğlendirmeye geldik

Bir süredir TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Alparaslan: Büyük Selçuklu' adlı dizide başrol oynayan Fahriye Evcen ve kendisi gibi oyuncu eşi Burak Özçivit, önceki gün bir AVM'de görüntülendi. Muhabirlerle konuşan Özçivit, oğullarını eğlendirmeye geldiklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2022 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2022 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Burak Özçivit: Karan'ı eğlendirmeye geldik

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, 2013 yılında 'Çalıkuşu' adlı dizinin setinde tanışarak, aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkilerini 2017'de nikah masasına taşıyan ünlü çift, oğulları Karan'ı Nisan 2019'da kucaklarına almıştı.

Ünlü çift, son olarak geçtiğimiz gün 3 yaşındaki oğlulları Karan ile birlikte Metropol İstanbul'da objektiflere yansıdı. Hupalupa Aile Eğlence Merkezi'ne gelen çift, oğulları Karan'ı eğlendirmek için dolu dolu bir gün geçirdi.

Ayaküstü basın mensupları ile konuşan Burak Özçivit, "Her şey yolunda, oğlumuz Karan'ı eğlendirmeye geldik. Biz de onunla birlikte keyifle vakit geçiriyoruz" diye konuştu.

Samimi tavırlarıyla dikkat çeken ikili, daha sonra gazetecilere "kolay gelsin" diyerek alışveriş merkezinden ayrıldılar.

Fahriye Evcen'in şıklığı ve tarz kombini ise dikkatlerden kaçmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.