Hava Durumu

Cedi Osman'dan Ebru Şahin'e doğum günü sürprizi

'Destan' dizisiyle ekranlarda olan Ebru Şahin, önceki gün yeni yaşını Bağdat Caddesi'nde bulunan bir mekanda kutladı. Güzel oyuncunun menajeri Abdullah Bulut, yakın arkadaşları Aslınan Gürbüz ve Aydan Taş, oyuncuyu bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Gecenin sürprizi ise Cedi Osman’dı.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2022 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2022 13:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cedi Osman'dan Ebru Şahin'e doğum günü sürprizi

18 Mayıs doğumlu Ebru Şahin, 28 yaşına bastı. NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman, sevgilisine sürpriz yaparak, Bağdat Caddesi'ndeki bir mekanda yaş günü partisi organize etti. Güzel oyuncu, bu kutlamadan habersizdi.

EBRU ŞAHİN ŞAŞTI KALDI

Yemek için getirildiği mekanda karşısında sevgilisini ve yakın arkadaşlarını karşısında gören Şahin, büyük mutluluk ve şaşkınlık yaşadı. Ünlü oyuncu, doğum günü kutlamasından görüntüleri sosyal medya hesabından gece boyunca paylaşmayı da ihmal etmedi.

DÜĞÜN MAKEDONYA'DA MI OLACAK?

Mekan çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ebru Şahin, "Bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. Çok mutlu oldum" dedi. Evlilik tarihi ile ilgili sorulara ise “Düğün ertelenmedi, yazın olacak" cevabını verdi. Şahin, "Düğünün Makedonya'da olacağı doğru mu?” sorusunu da “Yok öyle bir şey, teşekkür ederim” diyerek yanıtladıktan sonra kendilerini bekleyen araca bindi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.