Hava Durumu

Celil Nalçakan kendisini ihbar etti! "İstismara uğrayan çocukların..."

Ünlüler, 2 kardeşin cinsel istismara uğradığı davada, sanıkların tutuksuz yargılanmasına tepki göstermeye devam ediyor. Son olarak ünlü oyuncu Celil Nalçakan, kendini ihbar ettiğini belirterek, istismara uğrayan çocukların anneleri ve üvey babalarının kemiklerini kıracağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2021 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2021 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Celil Nalçakan kendisini ihbar etti! "İstismara uğrayan çocukların..."

Türkiye'nin konuştuğu Elmalı davasına ünlü isimlerden tepkiler sürüyor. 7 ve 10 yaşındaki iki çocuğun cinsel istismara uğradığı olarak son olarak, toplumsal olaylara verdiği tepkilerle bilinen Celil Nalçakan'dan tepki geldi.

SERBEST BIRAKILMALARIN TEPKİ GÖSTERDİ

Nalçakan Twitter hesabından Antalya'nın Finike ilçesinde iki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan annenin ve çocukların üvey babasının adli kontrolle serbest bırakılmasına sert çıktı.

"KENDİMİ İHBAR EDİYORUM"

Nalçakan paylaşımında "Kendimi ihbar ediyorum! Rahmi A. ve Merve A. iblisleriyle bir yerde, bir şekilde karşılaşırsam, kırılmadık kemik bırakmayacağım vücutlarında" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.