Hava Durumu

Cüneyt Arkın’ın oğlu Murat Arkın kimdir, kaç yaşında?

Son Dakika haberi ile duyurulan Cüneyt Arkın’ın ölümü sevenlerini derinden üzdü. 85 yaşındaki Yeşilçam efsanesinin vefat haberi ardından gözler ailesine yöneldi. Cüneyt Arkın’ın oğlu Murat Arkın filmleri ile babasını aratmıyor. Birlikte birçok fotoğrafı olan ikilinin iyi bir baba-oğul ilişkisi olduğu biliniyordu. Peki, Murat Arkın kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Cüneyt Arkın’ın oğlu Murat Arkın hayatı hakkında merak edilenler…

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2022 09:50
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2022 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cüneyt Arkın’ın oğlu Murat Arkın kimdir, kaç yaşında?

Cüneyt Arkın'ın vefat haberi ardından babasına benzerliği ile dikkat çeken Murat Arkın filmleri ve hayatı ile gündemdeki yerini aldı. Yeşilçam'ın efsane oyuncusu 85 yaşında hayata gözlerini yumdu. Vefatı ile gözler ailesine döndü. Murat Arkın eşi, çocuğu ve ailesi ile araştırma konusu olurken sanat dünyasından başsağlığı mesajları gelmeye başladı. Peki, Murat Arkın kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar…

CÜNEYT ARKIN HAYATINI KAYBETTİ!

Unutulmaz filmleriyle Türk sinemasına damga vuran ünlü oyuncu 85 yaşındaki Cüneyt Arkın, hayatını kaybetti. Evinde rahatsızlandığı ve kaldırıldığı Beşiktaş'taki özel bir hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

MURAT ARKIN KİMDİR?

Murat Arkın; kimlikteki ismiyle Murat Cüreklibatur 4 Mayıs 1975 İstanbul doğumlu. Babası Cüneyt Arkın'ın izinden giden ve oyunculuğu seçen ünlü ismin babasına benzerliği de oldukça dikkat çekici.

Çocukluk yıllarında babasının oynadığı 1979 yapımı Vatandaş Rıza ve 1981 yapımı Önce Hayaller Ölür filmlerinde çocuk karakterleri canlandırarak oyunculukla tanışan Arkın, ilk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi Enformatik Bölümü'nden mezun oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.