Hava Durumu

Defne Samyeli hızlı ve telaşlı!

Spikerlik kariyerine oyunculuk ve şarkıcılığı da ekleyen Defne Samyeli, Defne Samyeli, önceki akşam Asmalımescit'te objektiflere yansıdı. Hızlı adımlarla yürüyen Samyeli, gazetecilere "Yetişmem gereken bir yer var, daha sonra konuşuruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2022 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2022 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Defne Samyeli hızlı ve telaşlı!

Defne Samyeli,  oyunculuk kariyerinin ardından şimdilerde şarkıcılık yapıyor. Ünlü isim, iddialı sahne kostümleriyle olduğu kadar yaptığı açıklamalarla da sık sık adından söz ettirmeyi başarıyor.

Geçtiğimiz haftalarda Karayipler tatiline giden ve güzel havanın tadını çıkaran Defne Samyeli, keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmemişti. Fit hali dikkat çeken şarkıcı için "Kim der iki çocuk annesi diye?" yorumu yapılmıştı.

"EVET GEÇ KALDIM"

Tatil sonrası Türkiye'ye geri dönen Defne Samyeli, önceki akşam Asmalımescit'te görüntülendi. Telaşlı halleriyle dikkat çeken Samyeli, hızlı adımlarla ilerlerken muhabirlerin, "Efendim iyi akşamlar, aceleniz var galiba?" sorusuna yanıt verdi.

49 yaşındaki ünlü isim, "Evet, geç kaldım. Yetişmem gereken bir yer var, daha sonra konuşuruz" ifadelerini kullandı. Samyeli yine hızlı adımlar ile Soho House adlı mekana girdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.