Hava Durumu

Demet Evgar ödül gecesine tekerlekli sandalyeyle katıldı

Bahar dizisinin başrol oyuncusu Demet Evgar, Elle Style Awards gecesine tekerlekli sandalye ve bir bastonla katıldı. Evgar, ayağında yırtık olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2024 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2024 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
Demet Evgar ödül gecesine tekerlekli sandalyeyle katıldı

Demet Evgar, Mandarin Oriental Bosphorus’ta düzenlenen Style Awards gecesine bastonla geldi.

İlerleyen saatlerde de ünlü oyuncu tekerlekli sandalye kullandı. Cumhuriyet'in haberine göre, Demet Evgar başarılı dizisi Bahar’ın set temposu nedeniyle ayağında yırtık oluştuğunu anlattı.

Ayağının set temposunda biraz yorulduğunu söyleyen Evgar, yırtık olduğunu belirtti. Tam teşekkülü bir MR çekilmesi gerektiğini ifade eden Evgar iyi olduğunu belirterek "biraz nazar değdi" dedi.

Son dönemde set ekibiyle kavga ettiği iddiasıyla gündeme gelen Demet Evgar ekibine teşekkür ederek aralarında bir sorun olmadığına belirterek "Yaptığım her işe müthiş bir sevdayla, tutkuyla tutunuyorum. Tutunamayacağım işleri kabul etmiyorum ama burada ekibin çok büyük kıymeti oluyor. Bu yükseliş kesinlikle kale gibi Bahar ekibine aittir. Bunu hiçbir zaman üstüme alabileceğim bir şey değil. Çünkü çok zevkli sürekli sinema filmi gibi yaratımın içinde olduğu ve birbirimize izin verdiğimiz ortam var. O yüzden nazar değmesi normal… Çok görülen bir şey değil çünkü bu tür bu tip işler…" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.