Hava Durumu

Demet Evgar ve Levent Babataş düğün yaptı

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve şimdilerde bebeğini kucağına almak için gün sayan Demet Evgar, geçtiğimiz haftalarda baby shower yerine anneliğe geçiş kutlaması yapmıştı. Demet Evgar ve Levent Babataş çifti, Evgar’ın Emirgan’daki evinde düğün yaptı. Evgar ve Babataş çifti, basın mensuplarını kırmayarak soruları yanıtladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2022 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2022 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Demet Evgar ve Levent Babataş düğün yaptı

Son olarak 'Alev Alev' adlı dizide 'Cemre' karakterine hayat veren Demet Evgar, işletmeci sevgilisi Levent Babataş ile altı yıldır devam eden birlikteliğini 17 Mart'ta evlilikle taçlandırmıştı. Ünlü çiftin nikahını, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kıymıştı.

Demet Evgar'ın nikah şahitliğini çocukluk arkadaşları Duygu Acar ve Selen Öztürk yaparken, Levent Babataş’ın nikah şahitliğini de çiftin yakın arkadaşları Özlem Oğuz ve Yeşim Koçak üstlenmişti.

"EVLENİYORUM" DİYE BAĞIRDI

Başarılı oyuncu, nikâhtan önce arkadaşlarıyla evinin bahçesinde drone ile de çekimler gerçekleştirmişti. Bir ara “Evleniyorum” diyerek bağırması dikkat çeken Evgar, komşularından tebrik almıştı.

"KİLO NEDİR Kİ?"

Koronavirüs pandemisi nedeniyle aile arasında yapılan törenle dünyaevine giren çift, şimdilerde bebek heyecanı yaşıyor. İlk bebeğine hamile olan ünlü isim, basın mensuplarının "Bu dönemde kilo alma gibi korkunuz var mı?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

Çok şükür yok. Bu o kadar muazzam bir şey ki, 'Ay vücuduma ne oldu?' falan, bu hiç umurumda değil. Bu dönemde bakıyorum hep erkekler, babalar da kilolu zaten. Kilo nedir ki? Alınır, verilir. Verilmese de verilmez.

KIZINA 'MAVİ' ADINI VERECEK

Kızına verdiği 'Mavi' adını hem en sevdiği şiir, hem de gözlerinin rengi olduğu için tercih ettiği konuşulan Evgar, 'Mavi' ismini eşi Levent Babataş'la kararlaştırdıklarını söylemiş ve konuyla ilgili; "Aslında ismi ben açıklamadım. Mavi ismi içimize siniyor, yani Levent de sever maviyi. Böyle renk gibi değil de his gibi gelir mavi. Ben 'Acaba mavi mi?' dediğimde eşim de 'Şahane' dedi" açıklamasını yapmıştı.

ANNELİĞE GEÇİŞ KUTLAMASI YAPTI

"Kilo almak gibi bir derdim olmadı. Hamileyim işte, daha ne? Konforunu yaşıyorum yani" diyen Evgar, geçtiğimiz haftalarda 'baby shower partisi' yerine Anadolu geleneği olan 'anneliğe geçiş kutlaması' yapmıştı.

Bu anları "Analığı, yaratımı; Mavi ile, kız kardeşlerimle, şarkılarla, dualarla, masallarla, danslarla onurlandırdığımız günümüz kutlu olsun" notuyla takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu, şimdi de kına gecesi yaptı.

DEMET'TEN KINA GECESİ

Gecede konsepte uygun kıyafetler giyen oyuncu, yakın arkadaşlarıyla eğlenceli anlar geçirdi. Eline kına yaktıran Evgar'ın karnı burnunda göbek atması sosyal medyada gündem oldu.

"İKİNCİ KEZ EVLENİYORUZ"

Demet Evgar ve Levent Babataş çifti, geçtiğimiz gün Evgar’ın Emirgan’daki evlinde düğün yaptı. Yakın dostları ve ailesinin katıldığı düğünde Evgar ve Babataş çifti, basın mensuplarını kırmayarak soruları yanıtladı. Evgar “İkinci kez evleniyoruz, yakın dostlarımız ve ailelerimiz de bizi mutlu günümüzde yalnız bırakmadı. Şimdi de arkadaşlarımız ile eğleneceğiz” dedi.

"ÇOK GÜZEL VE BÜYÜLÜ OLDU"

Yedi aylık hamile olan Evgar, doğacak kızları Mavi için yaptıkları ritüelin çok konuşulması üzerine Evgar “Zaten vardı böyle bir gelenek. Çok güzel ve büyülü oldu. Herkese dokunan bir kadın çemberi oldu, tavsiye ediyorum. Hamilelik döneminde de sadece turşu aşermiştim” dedi.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.