Hava Durumu

Demet Özdemir 20 yıl önce tasarlanan elbiseyle geceye damga vurdu

Son olarak başrolünü Engin Akyürek ile paylaştığı Adım Farah dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Demet Özdemir başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Özdemir son olarak ELLE Style Awards 2024 ödül gecesine katıldı. Geceye 20 yıl önce tasarlanan elbiseyle katılan Özdemir tarzı ile sosyal medyada gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2024 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2024 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
Demet Özdemir 20 yıl önce tasarlanan elbiseyle geceye damga vurdu

Özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve başarılı oyunculuğu ile son dönemin en dikkat çeken isimlerinden biri olan Demet Özdemir her haliyle olay oluyor.

Son olarak ELLE Style Awards 2024 ödül gecesinde boy gösteren Özdemir geceye katıldığı kıyafeti ile sosyal medyada gündem oldu. Dünya starlarının bir süredir “arşivden giyinme” modasına Demet Özdemir de uydu.

ELBİSESİ DİKKAT ÇEKTİ

Özdemir geceye, Yıldırım Mayruk tarafından 2000’li yıllarda Paris’ten getirilen özel perde malzemesiyle tamamı el işçiliği ile hazırlanan elbise ile katıldı.

Elbisenin daha öncesinde Victoria Beckham tarafından da giyildiği ortaya çıktı.

TAM NOT ALDI

Demet Özdemir'e sosyal medyada; 'Her hali olay', 'Demet çok güzel, ve elbiseyi çok güzel taşımış', 'Harika görünüyor' gibi yorumlar yapıldı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.