Hava Durumu

Demet Özdemir: Eğlenceliyim ama romantik değilim

Son olarak Şükrü Özyıldız ile başrolünde yer aldığı 'Aşk Taktikleri' filminde kamera karşısına geçen Demet Özdemir'in, yakın zamanda nikâh masasına oturması beklenen Oğuzhan Koç'un 37'nci yaş gününde yayınladığı poz ve mesaj sosyal medyada ses getirmişti. Sonrasında paylaşım üzerine konuşan ve "Romantik olmayı beceremiyorum" diyen Özdemir, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, bu açıklamasıyla ilgili konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2022 08:20
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2022 08:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Demet Özdemir: Eğlenceliyim ama romantik değilim

2021 yılını İzmir Alaçatı’daki bir otelde karşılayan Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çifti, fotoğrafları çekilince ilişkilerini itiraf etmişti. 30 yaşındaki güzel oyuncu, "Evet, fotoğraflarımızın çekildiği doğru. Yeni yılın aşk bombası dersiniz artık" demişti. Oğuzhan Koç da Instagram’da yaptığı açıklamayla aşk yaşadıklarını doğrulamıştı.

14 ŞUBAT'TA EVLİLİK TEKLİFİ

İkili, geçtiğimiz aralık ayında Paris'e gitmiş, ancak sonrasında ayrılmıştı. Aşıklar şehrinden dönüşte kavga eden çift, birbirlerini sosyal medyadan takibi bırakmıştı. Ancak ayrılığa dayanamayan Demet ve Oğuzhan, kısa sürede 'Aşk yeniden' demişti. Barışmalarının üzerinden fazla zaman geçmeden Koç, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Demet Özdemir'e evlenme teklifi etmişti. Sakiler Grubu'nun da şarkılarıyla eşlik ettiği organizasyonda, 'Dünyadan Uzak' şarkısı eşliğinde Demet Özdemir, sevgilisine 'Evet' demiş, böylece ikili evlilik kararı almıştı.

"İLK VE TEK HAYRANIYIM"

Geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle ilgili yöneltilen bir soru üzerine Koç, "Demet ne yapıyorsa en iyisini yapıyor. Ben de sonuna kadar destekliyorum. İşinin hakkını veriyor. İlk ve tek hayranıyım" diyerek, nişanlısına övgü dolu sözler sarf etmişti.

"ŞEY DEĞİL, BİRİ VAR"

Oğuzhan Koç, son olarak İbrahim Selim'in Youtube'da yayınlanan programına konuk olmuştu. Demet Özdemir’le bu yaz evlilik planları yapan 36 yaşındaki şarkıcı, çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. "Gördüğünde gözünü alamadan baktığın şey nedir?" sorusuna Oğuzhan Koç, "Şey değil, biri var: Demet Özdemir” yanıtıyla nişanlısına olan aşkını dile getirmişti.

Demet Özdemir’le aynı projede yer alma hayalinden bahseden ünlü oyuncu, "Kendi yazdığım hikâyem var. Sonbaharda çekip yeni yıla yayınlamayı düşünüyorum. Ben yazıp, oynayacağım. Keşke Demet’le birlikte oynasak ne güzel olur. Onun sahne kabiliyetinden eminim ve onun oynamasını çok isterim" ifadeleri kullanmıştı.

"İYİ Kİ DOĞDUN SEVGİLİM"

Aşklarını her fırsatta haykıran genç çiftten Demet Özdemir, sonrasında sevgilisi Oğuzhan Koç'un yeni yaşını romantik ve esprili bir paylaşımla kutlamıştı. 14 Şubat Sevgililer Günü'nden bir karelerini yayınlayan oyuncu, 15 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram'da yaptığı paylaşıma şu notu düşmüştü:

Sana hep söyledim! Seversem görersin! Ruhunun tüm inceliklerini benimle paylaştığın için sana çok teşekkür ederim İyi ki doğdun sevgilim. Hep ol. Doğarsan görersin!

Burcu Esmersoy, Seda Sayan, Gülcan Arslan, Fatma Toptaş ve Ali Biçim gibi ünlü isimlerin şarkıcı da sevgilisinin paylaşımına kayıtsız kalmamıştı. Oğuzhan Koç, kalp emojisiyle birlikte "Sevgilim" yorumunu yazmıştı.

"ROMANTİK Mİ BULDUNUZ?"

Can Yaman'la partner olduğu 'Erkenci Kuş' dizisinden sonra kariyerinde büyük bir sıçrama yaşayan Demet Özdemir, gündem olan paylaşımın ardından Buğra Gülsoy ile başrolü paylaşacağı 'Dünyayla Benim Aramda' adlı yeni projesinin yayınlanacağı dijital platformun Asmalımescit Soho House'da düzenlediği akşam yemeğine katılmıştı.

"Güzel bir event ve buluşma oldu. Çok fazla detay veremeyeceğim" diyen 30 yaşındaki güzel, "Çok romantik bir paylaşım ile Oğuzhan Bey'in doğum gününü kutladınız" diyen basın mensuplarına, "Romantik mi buldunuz? Ne güzel" yanıtını verirken, gülerek "Ben çok beceremiyorum romantik olmayı. Çok romantik komedi yaptım ondandır belki" demişti.

"TATİL YAPMAK HAYAL OLDU"

Ünlü isim, tüm bunların ardından geçtiğimiz gün Etiler'de objektiflere takıldı. Basın mensuplarına setten çıktığını söyleyen Demet Özdemir, "Yoğun çalışma temposu devam ediyor. Tatil yapmak hayal oldu ama bu çalışma temposu bana mutluluk veriyor" diye konuştu.

Set dışında dinlenmeye ve bakım yapmaya zamanı olduğunu söyleyen oyuncu, "Sevdiğim işi yaptığım için sürekli pozitifim" dedi.

"BEN ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM"

Demet Özdemir, muhabirlerin geçtiğimiz günlerde yaptığı "Romantik değilim" açıklamasının hatırlatılması üzerine ise şu ifadeleri kullandı:

Ben öyle düşünüyorum. 'Ben romantik birisiyim' desem de biraz garip olur diye düşünüyorum. Eğlenceyi, espri yapmayı çok severim ama kendimi romantik bulmuyorum.

"DÜĞÜN İKİ GÜN OLABİLİR"

Öte yandan 2022 yazında nikâh masasına oturmaya hazırlanan sevgililer, geçtiğimiz aylarda "Düğün törenlerinin dört gün süreceği" yönünde magazin basınına yansıyan haberlere de açıklık getirmişti.

Ünlü çift, "Dört gün değil ama iki gün olabilir. Bir günü de arkadaşlarımızla eğlenerek geçirmek istiyoruz, herkese zaman ayırmak istiyoruz. O yüzden şimdiden bir şey söyleyip, daha sonra onu yapamamak kötü olur" şeklinde konuşmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.