Hava Durumu

Deniz Seki gerçek mesleğini açıkladı!

Bir dönem fazla kilolarıyla mücadele eden Deniz Seki, tüp mide ameliyatının ardından sağlıklı yaşam ve düzenli spor sayesinde fit bir görünüme kavuştu. İmajında da baştan aşağı yeniliğe giden şarkıcı, sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarını şaşkına çeviriyor. Adeta bambaşka biri olan Seki, 'estetik' sorusunu yanıtlarken, "İlk harçlığımı kazandığım meslekti" diyerek şarkıcılık kariyeri öncesine dair konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2022 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2022 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Deniz Seki gerçek mesleğini açıkladı!

Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra yaşadığı büyük değişimle de sıkça magazin gündemine gelen Deniz Seki, 13 Mayıs'ta sosyal medyada yaptığı paylaşımla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de sahne alan şarkıcı, konser öncesi kuliste verdiği pozları Instagram hesabından yayınlamıştı. Takipçileri, Seki'yi tanımakta bir hayli zorlanmıştı.

"BU KİM?"

Hakkında "Bu kim?", "Sanki başka biri olmuş" ve "Tanıyamadım" şeklinde çok sayıda yorum yapılan şarkıcı, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy'a benzetilirken, bazıları da son hali ile Seren Serengil'e olan benzerliğine vurgu yapmıştı.

"BU İŞİN OKULUNU BİTİRDİM"

Deniz Seki, önceki gün İFM'de gerçekleşen güzellik teknolojileri fuarına katıldı. Yeni cihazları inceleyen şarkıcı, "Gerçek mesleğim güzellik uzmanı. Bu işin okulunu bitirdim. İlk harçlığımı kazandığım meslekti. Sonrasında müziğe yarışma ile adım attım. Almış olduğum eğitim benim sahne hayatıma çok yansıdı. Yıllarca kendi makyajını kendim yaptım" dedi.

"HERKES SANKİ AYNI FABRİKADAN ÇIKIYOR"

Son yıllarda "estetik yaptıran birçok kişinin birbirine benzediği" yorumuna katıldığını dile getiren Seki, "Buna 'Hayır' diyemeyeceğim. Uzman ellere gitsinler. Herkes prototip, sanki aynı fabrikadan çıkıyor” esprisini yaparak kahkaha attı.

Estetiğe hiç karşı olmadığını, gelişen teknolojiyi ile başarılı cihazları kendisinin de takip ettiğini belirten Seki, "Hayatta yerçekimi denen bir gerçek var. İhtiyaç olunca yaptıracağım" dedi.

Deniz Seki, daha önce 'estetik' yaptırdığına dair basıan yansıyan haberlere şu cevabı vermişti:

Yüzüme bir şey yaptırdığımla ilgili yalan laflar dolaşıyor. Hiçbir şey yaptırmadım. Hatta botoks yaptırmam gerekti ama onu dahi yaptırmadım.

"KİLO ALIP, VERMEK İÇİN"

Geçmişte fazla kilolarıyla mücadele eden ve zayıflamak için tüp mide ameliyatı geçiren, şimdilerde ise 36 bedene düşen 51 yaşındaki şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

Kilo aldım verdim. Kilo ne için; alıp, vermek için ama şimdi iyiyim, mutluyum. Sağlıklı yaşıyorum, sporumu yapıyorum.

"NE PHOTOSHOP'U, GÖRÜYORSUNUZ!"

Geçtiğimiz kasom ayında Etiler'de objektiflere takılan Deniz Seki, sosyal medyada kendisine gelen photoshop eleştirilerine isyan etmişti. Ünlü popçu, basın mensuplarının hatırlattığı 'filtre' ve 'photoshop' yorumlarına, "Ne photoshop'u arkadaşlar, görüyorsunuz işte karşınızdayım" sözleriyle yanıt vermişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.