Hava Durumu

Didem Kınalı sokak hayvanları için elbiselerini sattı

Henüz 10 yaşında sahne almaya başlayan, 'Oryantal Didem' olarak adını tüm Türkiye'ye duyuran Didem Kınalı, önceki gün kıyafetlerini sergi haline getirerek, Cihangir sokaklarında sokak hayvanları için satışa sundu. Didem Kınalı, geçen ay kendisi Kıbrıs'ta sahne alırken ölen kedisini dondurtup Kıbrıs dönüşü cenaze töreni ile gömmüştü.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2022 08:41
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2022 08:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Didem Kınalı sokak hayvanları için elbiselerini sattı

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in sunduğu eğlence programı 'İbo Show'da sergilediği dans gösterileriyle adını duyuran Didem Kınalı, son yıllarda maddi anlamda yaşadığı sıkıntılarla gündeme geliyor.

"HAZIRA DAĞ DAYANMAZ"

Kınalı, Haziran 2020'de "çalışamadığı için cipini satışa çıkardığı" haberleriyle adından söz ettirmişti. 35 yaşındaki oryantal, “Biraz daha dayanabilirim ama hazıra dağ dayanmaz. Dört aydır çalışmıyorum. Ama ileride ne olur, Allah bilir. Şu an çok şükür arabamı satacak bir konumda değilim. Anneme yeğenlerime ve kendime bakıyorum, o yüzden çalışmam lazım” şeklinde konuşmuştu.

Kınalı, Mayıs 2021'de yaptığı açıklamada ise koronavirüs pandemisi nedeniyle zor günler geçirdiğini belirterek, "Bir yıldır para kazanamıyorum. E-Devlet üzerinden evimin kirası ve faturalarımın ödenmesi için başvuru yaptım. Sağ olsun menajerim Haluk Şentürk bana yardım etti. Dans okulumu kapattım. Hiçbir gelirim yok, zor durumdayım. Hiç gelirim yok. Allah sonumuzu hayreylesin" demişti.

485 BİN TL'YE CİPİNİ SATIŞA ÇIKARDI

Haziran 2021'de yeni bir açıklama yapan ünlü oryantal, henüz çalışamadığını ve bu nedenle cipini satışa çıkardığını açıklamıştı. Didem, ekonomik sıkıntılar yaşadığı için cipini bir oto galerisine bıraktığını söylemişti. Kınalı'nın ünlü bir galerinin internet sitesinde 2012 model aracını 485 bin TL'ye satışa çıkarıldığı öğrenilmişti.

“HAYATIMDA KİMSE YOK”

Didem Kınalı geçtiğimiz gece sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtladı. "Hayatınızda kimse var mı?" sorusuna Kınalı “Hayatımda kimse yok. Aradığım aşkı bulamıyorum. Ya kıskanç oluyorlar ya da mesleğimi beğenmiyorlar. Paralı ama çirkin adamla beraber olmak istemiyorum. Yakışıklı ama fakir oluyor. Çirkin ama paralı oluyor bir türlü ortasını bulamadım" dedi.

"DANS OKULU AÇMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

"Okul açmayı düşünür müsünüz?" sorusuna ünlü oryantal “Dans okulu açmayı düşünmüyorum. Dünyanın bir ucuna gidiyorum dersler veriyorum. Ama kendi ülkemde bir türlü değer göremiyorum kapılar yüzüme kapanıyor. Milletçe aşacağız bu durumu umarım” diyerek cevap verdi.

"ELBİSELERİMİ TUVALETTE GÖRDÜĞÜM OLDU"

Sahne aldığı yerlerde yaşadığı zorluklardan da bahseden Kınalı “Bana ikinci sınıf muamelesi yapılıyor. Kulis verilmiyor genelde. Sahneden indiğimde elbiselerimi tuvalette gördüğüm oldu. Tuvalette giyindiğim oldu. Bazen ayna bile olmuyor bana verdikleri kulislerde. Ben şarkıcı olsam beni burada kimse tutmaz . Şarkıcıların burnu çok kalkık " diyerek sitemde bulundu.

KIYAFETLERİNİ HİÇ DÜŞÜNMEDEN SATTI

Oryantel Didem, önceki gün Cihangir’de kıyafetlerini sergi haline getirerek, sokak hayvanları için satışa sundu. Cihangir’de düzenlenen Sokak Hayvanları'na Yardım Kampanyası'na katılan Didem Kınalı geçen ay kendisi Kıbrıs'ta sahne alırken ölen kedisini dondurtup Kıbrıs dönüşü cenaze töreni ile gömmüştü.

Hayvanları çok seven Didem kazancının yarısını Cihangir'deki kedi ve köpeğe harcadığını söyledi. Ünlü oryantal pazar günü erken saatte kalkarak binlerce para harcayarak aldığı kıyafetlerini 50 TL, 100 TL gibi rakamlara hiç düşünmeden gönül verdiği hayvanlar uğruna sattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.