Hava Durumu

Dilan Çiçek Deniz, Cannes’da onur konuğu oldu

'Çukur' ve 'Alev Alev' dizilerinin ardından Burak Deniz'le başrolü paylaştığı 'Gidenler' filminde kamera karşısına geçen Dilan Çiçek Deniz, kariyeri ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Nişanlısı Thor Saevarsson'la evlilik hazırlığı yapan Deniz, 75. Uluslararası Cannes Film Festivali kapsamında düzenlenen Kylie Minogue ve Peggy Gou ev sahipliğinde gerçekleşen bir markanın etkinliğine onur konuğu olarak katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2022 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2022 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dilan Çiçek Deniz, Cannes’da onur konuğu oldu

Şimdilerde İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson'la (38) nikah masasına oturmaya hazırlanan Dilan Çiçek Deniz, 'Gidenler' filmi için imajını yenilemiş, saçlarını sarıya boyatmıştı. 27 yaşındaki ünlü ismin sarışın hali, çoğunlukla beğenilmemişti.

Dilan Çiçek Deniz, projenin çekimleri tamamlanınca eski haline dönmüştü. Kuaförde saçlarını boyattığı anları yayınlayan Deniz, paylaşımına "Yeni karakter yükleniyor" notunu düşmüştü.

"DÜĞÜN İÇİN BİRKAÇ PLANLAMA YAPTIK"

Geçtiğimiz haftalarda da İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson ile yemek yiyen Dilan Çiçek Deniz, muhabirlerle sohbet etmişti. Güzel oyuncu "Düğün ne zaman olacak?" sorusuna bu kez; "Bugün sonunda birkaç planlama yaptık. Birkaç ay içerisinde ama iş duruma da bağlı. Birkaç gelinlik provası yapacağım çok heyecanlıyım" diye yanıt vermişti.

"YAVAŞ YAVAŞ OLACAK"

Deniz, sonraki haftalarda Çocuk Sanat Festivali'nde aralarında görme engelli çocukların da bulunduğu bir grup minik öğrenciyle Zorlu PSM'de buluşarak onlara masallar okumuştu.

Etkinlik sonrası İzlandalı sevgilisi Thor ile basın mensuplarına el ele poz veren genç oyuncu, "Siz çocuk sahibi olmayı istiyor musunuz?" sorusu üzerine "Kısmet" diyerek net bir açıklamada bulunmayıp, şimdilik düğün hazırlıklarının sürdüğünü anlatıp "Gelinlik baktım ama daha çok bakmamız lazım olacak, yavaş yavaş olacak bu işler" demişti.

"ALIŞTI BİZİM ADETLERE"

Deniz, ayrıca sevgilisi Thor Saevarsson'un Türk örf ve adetlerini öğrenmeye başladığını sözlerine ekleyip "Alıştı bizim örf ve adetlere, zaten hepsini de yapacağız. Yabancılık çekmiyor" şeklinde konuşmuştu.

"SANA ÇOK AŞIĞIM"

Geçtiğimiz günlerde de Instagram hesabından yeni karelerini 'Güzel bir gün' notuyla peş peşe paylaşan oyuncunun gönderisine 100 binden fazla beğeni ve 700'e yakın yorum almıştı. Bu karelere  nişanlısı Thor Saevarsson da kayıtsız kalamamıştı. 

İzlandalı yönetmenin, ünlü ismin gönderine kalp ve nazar boncuğu emojileri ekleyerek, "Nazar değmesin bebeğim be" yorumunu yazması, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Dilan Çiçek Deniz ise, bu yoruma, "Sana çok aşığım" yazarak cevap vermişti. İkilinin bu mesajlaşmalarına, "Eniştemiz Türkçe öğrenmiş" gibi tepkiler gelmişti.

PEMBELER İÇİNDE CANNES'DA! KYLIE MINOGUE İLE TANIŞTI

Dilan Çiçek Deniz, global bir markanın Kylie Minogue ve Güney Kore'nin ünlü DJ’i Peggy Gou ev sahipliğinde, Cannes’da gerçekleşen etkinliğine Türkiye’nin onur konuğu olarak katıldı.

Dünyaca ünlü popçu Kylie Minogue, hit şarkısı “Can’t Get You Out Of My Head”i çıkışından 20 yıl sonra Güney Koreli DJ Peggy Gou ile yeniden yorumladı. İkiliyi ünlü marka bir araya getirdi. Şarkı ve klip ilk kez dün Cannes’da beğeniye sunuldu.

"SADECE HARİKA DEĞİL, ÇOK DA SEVİMLİ"

Kylie Minogue; "2000'lerin başındaki klasiklerimden birinin, 22 yıl sonra muhteşem Peggy Gou tarafından remikslenmesi çok eğlenceliydi. Bu remiksi dünyayla paylaşma gününün geldiğine inanamıyorum. Peggy sadece harika değil, aynı zamanda çok sevimli!"  ifadelerini kullandı.

Peggy Gou ise "Bu ikonik parçanın remiksi için dünyaca ünlü marka ve Kylie gibi bir kraliçeyle çalışmak çok heyecan vericiydi. Bugün klibi yayınladığımıza ve remiksin herkes tarafından dinleniyor olduğuna inanamıyorum. Çok eğlenceli bir deneyim oldu ve remiksi herkesin dinlemesi ve klibimizi izlemesi için sabırsızlanıyorum!" dedi.

"ÇOK MUTLUYUM"

Etkinlikte pembe bir elbise giymeyi tercih eden Dilan Çiçek Deniz de “Kylie Minogue ve Peggy Gou ev sahipliğindeki davetin onur konuğu olarak katılmak büyük bir ayrıcalıktı. Bu iki önemli isimle Cannes'da özel anları paylaştığım için çok mutluyum. Ayrıca ilkokul yıllarında dans ettiğim parçanın sahibi Minogue ile birlikte şarkının remiksini dinlemek beni çocukluğumun en güzel anılarına götürdü” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.