Hava Durumu

Ece Erken o hesabı görünce deliye döndü

Ekranın sempatik sunucusu Ece Erken, yemek yediği balıkçıda neden öfkelendi?

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2014 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2014 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ece Erken o hesabı görünce deliye döndü

Güneş'ten Recep Aslan'ın haberine göre Ece Erken önceki akşam İstanbul'un en ünlü restoranlarından biri olan Arnavutköy Balıkçısı'nda 3 kişilik masalarına 6 kişilik hesap geldiğini belirterek twitter'dan isyan etti. Erken Twitter hesabından yazı "Üç kişi yiyip altı kişilik hesap ödedikten sonraki saygısızlık kabul edilemez, Arnavutköy'de tek gidilmeyecek yer Arnavutköy balıkçışı:) Baba kazıklandık" yazılı tweet atarak mekanı kötüledi.

Demet Akalın da Erken'in tweet'i paylaştı ve "Yemeğini evde yap kazıklanma" diyerek ünlü sunucunun yaşadığını iddia ettiği olayı yorumladı.

Mekan görevlileri ise rezervasyonu olmadığı halde kabul ettikleri Erken'in masasında 4 kişinin olduğunu ve 430 TL hesap kesildiğini belirterek "Tüm masalarımız rezerveydi. 18.00 civarında gelip 20.00'de kalkacağını söyledi. 20.30'da uyarınca da ‘Ben Ece Erken'im beni nasıl kaldırırsınız?' diyerek öfkelendi ve hakkımızda olumsuz tweet atacağını, bizi kötüleyeceğini söyledi. Hesabı kendisi değil yanındakiler ödedi" bilgisini paylaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.