Hava Durumu

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer birbirlerini yine sildi

Yaklaşık üç yıldır bir dargın bir barışık aşk yaşayan ünlü oyuncu Eda Ece ile basketbolcu Buğrahan Tuncer'in, ilişkilerine yeniden nokta koyduğu ileri sürüldü. İkili, birbirlerini sosyal medyadan takip etmeyi bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2022 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2022 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer birbirlerini yine sildi

Geçtiğimiz haftalarda ailesi koronavirüse yakalanan Eda Ece, büyük bir üzüntü yaşamıştı. Oyuncu, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak ailesinin sağlık durumu hakkında sevenlerine bilgi vermişti.

"ANNEM İYİ, BABAM DAHA İYİ OLACAK"

Instagram hesabından aile fotoğrafını paylaşan Ece, "Annem ve babam, bu hayattaki en değerli varlıklarım. Arayan soran herkese teşekkür ederim, annem iyi, babam da iyi olacak. Sizi çok seviyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Eda Ece'nin paylaşımının altına dostlarından destek mesajları geldi. Çok sayıda ünlü isim ünlü oyuncuya 'geçmiş olsun' mesajlarını iletmişti.

Babasının da iyileşmesiyle rahat bir nefes alan Eda Ece (31) , bir süredir 29 yaşındaki basketbolcu Buğrahan Tuncer ile gözlerden uzak aşk yaşıyor.

"SİNİRLENİNCE TAKİPTEN ÇIKIYORUM"

Daha önce ilişkisiyle alakalı konuşan ve “Buğrahan ile ilişkimiz güzel gidiyor, bir sıkıntı yok. Ben sinirlenince Buğrahan’ı takipten çıkıyorum, sinirim geçince de geri ekliyorum. Ama ben her takipten çıkınca siz ayrılığa yorduğunuz için artık sinirlenince takipten çıkmıyorum” demişti.

Çalkantılı birlikteliklerini gözlerden uzak tutmayı tercih eden çiftten yine ayrılık haberi geldi.

DÖRDÜNCÜ KEZ BİTTİ

Daha önce "Özel hayatımı sürekli açıklamak, 'ayrıldım, barıştım, kavga ettim' demek istemiyorum." ifadelerini kullanan ünlü oyuncunun, dördüncü kez ilişkisini noktaladığı konuşuluyor.

EDA HABERLERE İSYAN ETTİ

Dokuz yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'ten boşanan Danilo Zanna'nın, 'Yasak Elma' dizisinde 'Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece ile sık sık görüştükleri iddia edilmişti.

Hakkında çıkan haberlerin ardından oyuncu Eda Ece'den açıklama gelmişti. İtalyan şef ile 2016 yılında bir filmde rol aldıklarını belirten oyuncu, Twitter hesabından şu ifadeleri kullanmıştı:

"2016 yılında beraber aynı filmde rol aldığım iş arkadaşım, gayet iyi bir insan olan Danilo'yu film seti bittiğinden beri hiç görmedim. Ortada gezen 'sık sık görüşüyorlar' haberlerini şikâyet ettim. Bir de tweet atayım. Şu yalan haberi işini ne olur yapmayın ya. Ne kadar gereksiz. İnsanı mesleğinden soğutuyorlar. Oyuncusun diye tanınıyorsun ünlüsün, bu yüzden her türlü yalan haber başına gelebilir! Sette sahne oynarken bir anda haberin çıkar... Sonra sen açıklama yapmak, avukata iletmek zorunda kalıyorsun işinin gücünün arasında. Ayıp bu ya düpedüz, habercilik değil. Benim hakkımda yalan haber yapan her yere her zaman dava açacağım... Sosyal medya iyi ki var, bu çağda insanları kandırmak daha zor. Dünya değişiyor, gelişiyor, yalan haber işi umarım sona erer. İşinin iyisi, saygın kişi ve kuruluşlara böyle haberlere yer vermedikleri için teşekkür ediyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.