Hava Durumu

Eda Taşpınar ve utangaç sevgilisi!

'İkoncan' olarak bilinen Eda Taşpınar, önceki akşam gizemli sevgilisiyle Bebek'te görüntülendi. Taşpınar'ın adını bir türlü paylaşmadığı erkek arkadaşı, gazetecileri görünce yine yüzünü gizledi.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2022 08:47
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2022 08:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eda Taşpınar ve utangaç sevgilisi!

Yazın en çok konuşulan ünlülerinden olan ve bronz tenden vazgeçmeyen Eda Taşpınar, önceki aylarda Bebek'te yer alan ünlü bir mekana gitmişti. Sosyetik güzelin adını sır gibi sakladığı ve sürekli 'Arkadaşım' dediği gizemli kişi de kendisine eşlik etmişti.

Muhabirlerin beklediğini öğrenen Taşpınar, çareyi mekandan koşarak çıkmakta bulmuştu. Erkek arkadaşı ise şaşkınlıkla sosyetik güzeli izlemişti. Taşpınar'dan hemen sonra mekandan çıkan sevgilisi, sosyetik güzelin özel şoförlü aracına geçmişti. Soruları yanıtsız bırakan Eda Taşpınar, gözlerden kaybolmuştu.

TERS YÖNE GİTTİ

Eda Taşpınar, öncesinde de yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilen gizemli kişi ile Bebek'te görüntülenmişti. Bebek Otel'den çıktığı sırada gazetecileri fark eden Taşpınar, beyefendiye durumu kısaca anlattıktan sonra ters yöne yönelmiş ve muhabirleri atlatmaya çalışmıştı.

Taşpınar, 'Yanınızdaki beyefendi kim?' sorusunu, "Bir yabancı arkadaşım, Türkiye’yi gezdiriyorum. Bir ilişki durumu yok” şeklinde yanıt verse de 100 metre ileride aynı kişi ile yeniden bir araya gelmişti.

TEPKİ VERMEDİLER

Ünlü isim, sonraki günlerde de erkek arkadaşıyla Emirgan'ın kuytu mekanlarından birisinde kahvaltı yaparken objektiflere yansımıştı. Kendilerini görüntüleyen basın mensuplarını fark etmelerine rağmen tepki vermeyen ikili, kahvaltı yapmaya devam etmişti.

"ARKADAŞIM OLUR KENDİSİ"

Taşpınar, sevgilisiyle Rumelihisarı'nda yürüyüş yaparken de objektiflere yansımıştı. Sabah sporu yaptığını belirten sosyetik güzel, erkek arkadaşının sorulması üzerine, "Arkadaşım olur kendisi" diyerek, hızla uzaklaşmıştı.

AŞKINI İLAN ETTİ

Sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık adından söz ettiren Taşpınar, birlikte sık sık görüntülenmelerinin ardından gizemli erkek arkadaşıyla dudak dudağa objektif karşısına geçmişti. İkilinin gönderileri, kısa sürede binlerce beğeni almıştı.

Paylaşımına "Anahtarlarımıza uyan kilitleri ve kilitlerimize uyan anahtarları olan bir kişi" notunu düşen Taşpınar'ın paylaşımını yorumlara kapatması da dikkatlerden kaçmamıştı.

DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADILAR

Taşpınar, geçtiğimiz hafta ise adını sır gibi sakladığı sevgilisi ve arkadaşları ile birlikte Galataport'da 42'inci yaş gününü kutlamıştı. Basın mensuplarıyla konuşan fenomen isim, gazetecilerin, "Eda Hanım, beyefendi sevgiliniz, ismini sorsak?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

Sormayın, hem istemiyor, hem de böyle şeyleri sevmiyor. Herkes sevmek zorunda değil. Magazinde olmak tercih meselesi, ben de kendisini hiç zorlamıyorum.

ELİYLE YÜZÜNÜ KAPATTI

İlerleyen saatlerde mekandan ayrılan Eda Taşpınar ve sevgilisi, birbirlerinden ayrı ayrı yürümüştü. Kendilerini bekleyen aracın arka koltuğuna sevgilisi, ön koltuğa ise Eda Taşpınar'ın oturması dikkat çekmişti. Aracın arka koltuğunda oturan gizemli sevgili, patlayan flaşlar karşısında devamlı eliyle yüzünü kapatmıştı.

SORULARI YANITSIZ BIRAKTILAR

Eda Taşpınar, tüm bunların ardından geçtiğimiz akşam ismini bir türlü açıklamak istemediği sevgilisi ile Bebek'te objektiflere takıldı.

Birlikte dondurma yiyen sevgililer, gazetecilerin sorularını yine yanıtsız bırakırken, Taşpınar'ın sevgilisi, patlayan flaşlar karşısında yüzünü gizledi.

Panama tatilinde dudak dudağa poz veren ikiliden gizemli sevgilinin yüzünü gizlemesine ise bir anlam verilemedi.

ESKİ SEVGİLİSİ, YENİ İLİŞKİSİ HAKKINDA KONUŞTU

Öte yandan Taşpınar, daha önce daha önce 'Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler' yarışmasında mücadele eden oyuncu Çağrı Atakan ile dört ay boyunca aşk yaşamıştı.

City's Nişantaşı çıkışı objektiflere yansıyan Atakan, fikir anlaşmazlığı yüzünden ayrıldıklarını söylediği sosyetik güzel Eda Taşpınar'ın (41) yeni ilişkisi hakkında konuşmuştu.

Ünlü isim, "Paylaştığı pozları görmedim. Allah mesut etsin. Eda çok iyi bir insan. Mutluluğu sonuna kadar hak ediyor. Ne diyebilirim ki, inşallah mutlu olur" ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.