Hava Durumu

Erkan Petekkaya, Delikanlı Sadi rolüyle Kırmızı Oda'ya geri döndü

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, Delikanlı Sadi karakterini canlandırdığı Kırmızı Oda dizisine geri döndü. Başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı Kırmızı Oda'ya 58. bölümde yeniden dahil olan Petekkaya, hayranlarına büyük bir sürpriz yaptı. Dizide Delikanlı Sadi'nin hikayesi kaldığı yerden devam edecek. Kırmızı Oda'nın merakla beklenen yeni bölümünde de ilk fragman yayınlandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2022 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2022 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erkan Petekkaya, Delikanlı Sadi rolüyle Kırmızı Oda'ya geri döndü

TV8'de ekrana gelen Kırmızı Oda'da geçen sezon Delikanlı Sadi'yi canlandıran Erkan Petekkaya o dönem sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı'yı hedef alınca diziden ayrılmasına karar verilmişti. Ancak reytinglerde yeni sezonda düşüş yaşayan Kırmızı Oda'da geri adım atıldı ve Erkan Petekkaya yeniden kadroya katıldı.

Delikanlı Sadi, Kırmızı Oda'nın bu hafta ekrana gelecek olan 58. bölümünde, yeniden Doktor Hanım'ın kapısını çalacak.

SADİ VE DOKTOR HANIM YENİDEN BULUŞUYOR

Kırmızı Oda’nın yeni bölümlerinde Sadi’nin yeni hikâyelerine yer verilecek ve yine Sadi’nin bol kahırlı yaşamı flashback sahnelerle renklendirilecek. Dizinin fragmanında ise Sadi ile Doktor Hanım'ın sarılması dikkat çekiyor.

KIRMIZI ODA'YA YENİ OYUNCU

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği Kırmızı Oda'ya başarılı oyuncu Hülya Şen de katıldı. Hülya Şen dizide Sadi'nin geçmişinde önemli yer tutan karakterlerden birini canlandıracak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.