Hava Durumu

Eski Survivor yarışmacısı Duygu Bal yeni işini açıkladı

Emlak Toki, Vakıfbank Güneş Sigorta, Riso Scotti Pavia, Fenerbahçe takımlarında forma giyen eski voleybolcu Duygu Bal, katıldığı 'Survivor' yarışmasıyla geniş kitleler tarafından tanındı. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Duygu Bal, profesyonel spor kariyerini noktaladıktan sonra uğraştığı yeni işini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2022 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2022 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Eski Survivor yarışmacısı Duygu Bal yeni işini açıkladı

25 Mart 1987 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Duygu Bal, voleybola Başkent'te başladı. Vakıfbank altyapısında yetişen Bal, Emlak Toki'de oynadıktan sonra 2007-2008 sezonunda Vakıfbank Güneş Sigorta'ya transfer oldu. Başarılı sporcu, Milli takım formasını 100'den çok kez giydi.

2010-2011 sezonunda İtalya A1 Ligi ekiplerinden Riso Scotti Pavia'ya transfer olan ve yorumcular tarafından "Türkiye'nin gelecek vadeden önemli oyuncuları" arasında gösterilen Bal, genç yaşına rağmen takım arkadaşlarını yönlendirerek, birçok maçın kazanılmasında lider rolü üstlendi.

2012 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olan Duygu Bal, sarı-lacivertli ekip ile 2012 yılında doğum gününde CEV Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu yaşadı. Ayrıca Doha'da düzenlenen Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda üçüncülük elde eden Fenerbahçe kadrosunda da yer aldı.

SURVİVOR'DA YARIŞTI

Mart 2014'te ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği 'Survivor'da ünlüler takımı adına mücadele eden eski voleybolcu, Turabi Çamkıran'ın şampiyon olduğu yarışma sayesinde adını geniş kitlelere duyurdu. Survivor'dan sonra komedyen Cem Yılmaz'ın senaryosunu yazdığı, yönetmen koltuğunda oturduğu ve başrolünde yer aldığı 'Ali Baba ve 7 Cüceler' filminde kamera karşısına geçti.

Kasım 2014'te voleybolu bıraktığını açıklayan ve profesyonel kariyerinin ardından turizm sektöründe iş hayatına atılan Duygu Bal, sosyal medyayı aktif şekilde kullanıyor. Formda görüntüsüyle dikkat çeken 35 yaşındaki güzel, 435 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladığı pozlarıyla adından söz ettirmeyi başarıyor.

DIŞ TİCARET İLE UĞRAŞIYOR

Duygu Bal, geçtiğimiz günlerde Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Köpeği ile alışverişe çıkan ve neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen eski voleybolcu, şu sıralar dış ticaret ile uğraştığını ve işini de severek yaptığını açıkladı.

"MARKALAR ARASINDA KÖPRÜ GÖREVİ GÖRÜYORUM"

Duygu Bal, "Şubat ayından beri bu alanda kendimi geliştirip, güzel işler yaptım. Türkiye'de var olan ve dünyaya açılmayı bekleyen markalarla iş birlikleri yapıp, Avrupa ve dünya arasında bu markalara köprü oluyorum. Şu döneme kadar çok başarılı işlere imza attık. En kısa zamanda da daha büyük ve güzel projelerimiz olacak" açıklamasına bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.