Hava Durumu

Ezel oyuncuları yıllar sonra bir arada! Gözler onu aradı ama o yoktu...

Cansu Dere ile Kenan İmirzalioğlu'nun başrollerini paylaştığı 2009-2011 yılları arasında yayınlanan ve büyük bir beğeni toplayan Ezel dizisinin oyuncuları 13 sene sonra bir araya geldi. Buluşmanın konsepti dikkat çekerken o ismin olmaması da merak uyandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2024 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2024 09:13
Kaynak: MyNet
Ezel oyuncuları yıllar sonra bir arada! Gözler onu aradı ama o yoktu...

Kenan İmirzalioğlu, Cansu Dere, Tuncel Kurtiz, Haluk Bilginer, Barış Falay, Sarp Akkaya, Sedef Avcı ve Bade İşçil gibi birçok ismin rol aldığı yayınlandığı dönem reyting rekoru kıran 'Ezel' dizisi oyuncuları yıllar sonra bir araya geldi.

20 Haziran 2011'de ekrana veda eden ve halen replikleriyle sık sık gündem olan projenin oyuncuları yönetmen Cem Karcı'nın doğum gününde buluştu.

Ezel dizisinde ikinci yönetmen olarak görev alan Cem Karcı'nın doğum gününde ekipçe çekilen fotoğrafı Sedef Avcı paylaştı.

Dizide Eyşan'ın kardeşi Bahar karakterine hayat veren Sedef Avcı, paylaşımına "Ezel on the rocks. İyi ki doğdun Cem" notunu düştü.

GÖZLER ONU ARADI AMA...

Ezel ekibinin birlikte verdiği poz, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Doğum gününün beyaz konsepti ise dikkat çekti. Ezel ekibinde gözler Cansu Dere'yi aradı ama o doğum gününde yer almadı.

Kaynak: MyNet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.