Hava Durumu

Ezgi Mola: Gündem yapmayın beni, ödüm koptu!

'Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola, sosyal medyada kendisiyle ilgili yapılan espriler karşısında önce şaşkınlığını gizleyemedi. Twitter'da gündem olduğunu anlayınca mesajları tek tek okuyan Mola, dikkat çeken akıma dahil oldu ve kendi hesabında da yer verdiği paylaşımları yanıtlamayı ihmal etmedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2022 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2022 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ezgi Mola: Gündem yapmayın beni, ödüm koptu!

Liseden mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde dört yıl eğitim gören Ezgi Mola, henüz 18 yaşında Kartal Tibet'in yönettiği 'Karate Can' dizisinde ilk televizyon deneyimini yaşadı. İki yıl da tiyatro eğitimi alan Mola, 2007'de usta sanatçı Uğur Yücel'in yönetmen koltuğunda oturduğu ve kadrosunda Yeşilçam efanesi Türkan Şoray bulunan 'Hayatımın Kadınısın' filmi ile 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' dalında Sadri Alışık Ödülü sahibi oldu. 2013'ten itibaren birçok reklamda kamera karsına geçen 39 yaşındaki oyuncu, Tolga Çevik'le birlikte 'Arkadaşım Hoşgeldin' adlı eğlence programında komedi yeteneğini de konuşturdu.

Serenay Sarıkaya, Enis Arıkan, Şükrü Özyıldız, İbrahim Selim ve Merve Dizdar'ın rol aldığı 'Alice Müzikali'ndeki performansıyla beğeni toplayan Ezgi Mola, Eylül 2020'den beri TRT 1 de ekranlara gelen 'Masumlar Apartmanı' dizisinde rol alıyor. Ünlü isim, 'Yılın Kadın Dizi Oyuncusu' ödülüne layık görüldüğü 'Safiye Derenoğlu' karakterini başarıyla canlandırıyor.

TWITTER'DA EZGİ MOLA GÜNDEMİ

Son olarak dijital platformda yayınlanan, Cem Yılmaz'ın yeni dizisi 'Erşan Kuneri'de rol alan Ezgi Mola, sosyal medyada bazı takipçilerinin adı ve soyadıyla ilgili isim türetmesine kayıtsız kalamadı. Birçok kullanıcı, oyuncunun ismini güldüren bir akıma dönüştürdü. Esprilere kendisi de katılan Mola da bu paylaşımları Twitter hesabından paylaştı.

"EZ GIMOLA, EZGİ YODA, YAZGI MOLA"

"Ezgi Mola’nın güzel sanatlar okuyan kuzeni Eskiz Mola", "Ezgi Mola'nın hisleri çok kuvvetli olan kuzeni Sezgi Mola", "Ezgi Mola'nın kaderine razı olan kuzeni Yazgı Mola", "Ezgi Mola'nın kutuplardaki kankası Eskimo La", "Ezgi Mola'nın star wars fanatiği kuzeni Ezgi Yoda", "Ezgi Mola iki saattir gündem olduğunu görünce Bezdi Mola", "Ezgi Mola'nın yönetmen kuzeni Christopher Nola", "Ezgi Mola’nın İtalyan kuzeni Ez Gimola" şeklindeki mesajlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

"BEN DE ELİMDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞTIM"

Art arta gelen yorumlar karşısında kahkahaya boğulan başarılı oyuncu, "Off gündem yapmayın beni ya, ödüm koptu ne oluyor diye. Baktım gündeme ne oldu diye, yazılanlar bunlar. Elimden geleni yapmaya çalıştım ben de" ifadelerini kullandı. Birçok takipçisinin esprisine cevap veren Ezgi M

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.