Hava Durumu

Fedon: Bugün eşimle 54'üncü evlilik yıl dönümümüz

Ünlüler dünyasında Bodrum denince akla gelen ilk isimlerden olan Fedon, 1968 yılından beri Eda Kalyoncu ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Ünlü şarkıcı evlilik yıl dönümünü paylaştığı fotoğrafla kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2024 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2024 14:15
Kaynak: Milliyet
Fedon: Bugün eşimle 54'üncü evlilik yıl dönümümüz

Ünlüler dünyasında Bodrum denince akla gelen ilk isimlerden olan, Greek müziğinin başarılı sesi Fedon, geçtiğimiz aylarda Torba'da bulunan bir mekanda konser vermişti.

"EŞEK GİBİ ÇALIŞIYORUM BEY GİBİ YAŞIYORUM"

Konser öncesi kameralar karşısına geçen 76 yaşındaki şarkıcı, fit hali ve dinç görüntüsü hakkında, "Koç gibiyim. Allah'a şükür sağlık sorunum yok. Yüzüyorum, geziyorum, eşek gibi çalışıyorum ama bey gibi de yaşıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

"AZRAİL DOSYAMI KAYBETTİ"

"Sağlığım el verdikçe sahnelerden inmeyeceğim" diyen şarkıcı, ''Sanırım Azrail dosyamı kaybetti. Benden öyle kurtulamayacaksınız'' diyerek hayranlarını kahkahaya boğmuştu.

YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Şarkıcı Fedon Kalyoncu, 1970 yılında nikah masasına oturduğu eşi Eda Kalyoncu ile evlilik yıl dönümü Instagram sayfasında paylaştığı nikah fotoğrafıyla kutladı.

"BİRLİKTE SAĞLIKLI NİCE SENELERE"

Fedon Kalyoncu siyah beyaz karenin altına şu notu düştü:

Bugün eşimle 54.evlilik yıl dönümümüz, birlikte sağlıklı daha nice senelere.

Kaynak: Milliyet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.