Hava Durumu

Fulya Zenginer'den takipçisine cevap: Bunun sponsoru olmaz!

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Fulya Zenginer, 23 Mayıs Pazartesi günü anne oldu. Grafik sanatçısı eşi Kuntay Tarık Evren ile Milan adını verdikleri bebeğiyle fotoğraflarını yayınlayan ve oğlunun yüzünü ilk kez gösteren oyuncu, bir takipçisinin doktoru ve doğum yaprığı hastaneyle ilgili sorusuna cevap verdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2022 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2022 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Fulya Zenginer'den takipçisine cevap: Bunun sponsoru olmaz!

Kanal D ve Star TV'de ekranlara gelen 'Küçük Kadınlar' (2008-2011) dizisinde canlandırdığı 'Yeliz' karakteriyle hafızalarda yer eden Fulya Zenginer, 2019 yılında dünyaevine girdiği grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde ilk kez anne olma mutluluğu yaşadı.

"15 SAATLİK ZORLU SÜREÇTEN SONRA GÜNEŞİMİZ DOĞDU"

3 kilo 525 gram ve 50 cm. dünyaya gelen Milan'ı kucağına alan Zenginer, doğum sonrası oğlunun ayağının fotoğrafını, kalp emojisiyle birlikte paylaştı ve "15 saatlik zorlu bir süreçten sonra sabah saatlerinde güneşimiz doğdu. Toparlanmaya çalışıyorum. Sevginizi ve dualarınızı hissediyorum" mesajını yazdı.

"MİLAN VE BEN"

Hamilelik döneminde sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla ilgi odağı olan 32 yaşındaki oyuncu, hastane odasında kucağında Milan bebek ile pozlarına da yer verdi. Zenginer'in eşi Kuntay Tarık Evren'in "Ben de fotoyu çeken" ve kalp emojili yanıtları dikkatlerden kaçmadı.

Zenginer'in "Milan ve ben" notu ile bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdiği Instagram paylaşımına, takipçilerinden beğeni ve tebrik mesajları yağdı. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan fotoğraflarda oyuncunun mutluluğu yüzüne yansıdı.

"BU TİP İŞ BİRLİKLERİ ETİK DEĞİL"

Hastaneden taburcu olan Fulya Zenginer, "Milan evde" notu ile yeni bir paylaştım yaptı. Güzel oyuncu, bir takipçisinin "Doktorunuzdan ve hastaneden memnun musunuz?" sorusuna ise hikaye bölümünde yer verdi ve dikkat çeken şu yanıtı yazdı:

Bunun iş birliği, sponsoru olmaz. Bence bu tip iş birlikleri etik değil, yine de belirteyim öyle bir durum yok. Doğum sürecimde de, hastane ve ekibinden memnun kaldım. Normal doğum yapmak için diretmem üzerine tüm hemşireler, ebeler sancılı 15 saatimde tüm tatlılıklarıyla, pozitiflikleriyle hep yanımda oldular. Doğum sonrası süreçte de öyle.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.