Hava Durumu

Gökhan Töre'nin üç tekerli Bebek turu!

Ünlü futbolcu Gökhan Töre, geçtiğimiz gün yakın arkadaşlarıyla Bebek'te görüntülendi. Güneşli havanın tadını çıkaran Gökhan Töre, arkadaşının kullandığı üç tekerli otomobile bindi.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2022 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2022 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gökhan Töre'nin üç tekerli Bebek turu!

İkinci Beşiktaş döneminde hayal kıırklığı yaşatan Gökhan Töre'nin, gelecek sezon Süper Lig hedefiyle iddia bir kadro kurmak isteyen Spor Toto 1. Lig ekibi Samsunspor ile her konuda anlaştığı yönünde haberler çıkmıştı. 1+1 yıllık sözleşme iddiasının ardından futbolcunun menajeri Ali Pektaş'tan geçtiğimiz günlerde dikkat çeken bir açıklama gelmişti.

"SÜPER LİG'DEN İSTEYEN TAKIMLAR VAR"

A Spor'a konuşan Pektaş, "Gökhan Töre'yi Süper Lig'den isteyen kulüpler var. Henüz hiçbir takımla anlaşmadık. Gökhan'ın fayda sağlayacağı ve hedefleri olan bir takıma transfer olmasını istiyoruz. Henüz karar vermiş değiliz" demişti.

DÖRT AYDIR OYNAMIYOR!

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 16 maça çıkan ve sadece 327 dakika sahada kalan Gökhan Töre, gol ya da asist katkısı yapamadı. Siyah-beyazlı takımda son olarak 18 Ocak'ta oynanan Fatih Karagümrük maçında 11 dakika süre alan Gökhan Töre, beş aydır formaya giyemedi.

ÜÇ TEKERLEKLİ OTOMOBİL!

Sözleşmesi sona eren Gökhan Töre, önceki gün arkadaşlarıyla Bebek’te objektiflere yansıdı. Bebek Parkı'nda yürüyüş yapıp, güneşli havanın tadını çıkaran 30 yaşındaki futbolcu, daha sonra arkadaşının kullandığı üç tekerli otomobile binerek oradan ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.